FIRST FACE MODELS-ce bine-mi pare ca am luat țeapa!

Da,asa cum spuneam, ieri, mi-am luat o mare teapa!Ma duceam la Patriarhie,deci am crezut ca Dumnezeu ma rasplateste pentru drumul pe care il faceam pe jos,prin frig,chiar viscol.Eram pe la Unirii si m-a oprit un individ care m-a aburit sa ma duc cu el intr-o garsoniera ce avea rol de sediu al unei agentii de fotomodele.Ajunsa acolo m-a preluat o tuta cu haine imprumutate de la cele de pe centura,impreuna am completat cu formular de inscriere,iar apoi m-a pus sa achit o taxa de 50 ron pentru a intra in audienta la ”donșoara directoare”.Desi totul mi se parea suspect,efectiv parca eram sub efectul unui drog  pentru ca nu reactionam deloc.Mai mult,am achitat taxa si am fost dusa in biroul escroace cu numarul 2.”Tanti” de acolo m-a asigurat ca am calitati esentiale pentru o cariera in modeling,ca am un  par frumos pentru reclame la sampon sau vopsea,ca am ochi superbi pentru promotii la rimel .DAR…pentru a avea sanse mai mari,sa trec de la amatori la profesionisti ar trebui sa urmez niste cursuri in cadrul agentiei lor,cursuri la care ar trebui sa contribui si eu cu o suma ”modica” in comparatie cu costul integral al acestora.800 de lei.Abia atunci mi-a picat fisa,intr-adevar era putin cam tarziu,platisem deja 50 de ron pentru a vorbi cu tuta aceasta si nu imi parea rau de faptul ca as fi putut sa ii folosesc intr-un alt scop ci ca luasem țeapa,ca eram probabil INCA una care fusese fraierita!Ce-mi ramanea de facut?Nimic…O ascultam in continuare pe ”aia” cum imi promitea 70% din castig,book-uri profesioniste si contracte peste contracte.De ce am acceptat sa ma duc acolo?Nu stiu nici eu sa imi raspund.Si eu sunt surprinsa de ceea ce am facut pentru ca mai fusesem abordata cu cateva saptamani in urma si la Romana(au sediu si acolo,deci aveti grija!) de un alt membru al lantului de escroci dar nu am vorbit altceva cu ”ala” in afara faptului ca i-am spus ca nu cred in asemenea agentii care racoleaza persoane de pe strada.Dar acum spusesem da.Inca ma  mai intreb de ce.Probabil ca sa am ce sa va spun acum.Probabil pentru ca alte persoane sa ia aminte.Sa ia aminte la ”marea agentie” FIRST FACE MODELS.

P.S:si totusi sunt un caz fericit…dupa cateva search-uri pe google,am constatat ca sunt oameni care au achitat si cursurile si nu au primit nici pana in ziua de azi altceva in afara de promisiuni.

P.S:First face models-sa muriti in chinuri!

Published in: on decembrie 20, 2009 at 8:55 am  Comments (276)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adriannaene.wordpress.com/2009/12/20/first-face-models-ce-bine-mi-pare-ca-am-luat-%c8%9beapa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

276 comentariiLasă un comentariu

  1. Pei..:) am fost incurajata sa merg la aceasta firma..:-j de catre o prietena de.a mea :-j .. ajunsa acolo o ” fata ” ma pus sa fac cateva poze.:-j si dupaia am fost nevoita sa`i achit suma de 50 ron .. am fost chemata la o sedintsa foto.. pana aici nu mi sa parut nimic ..dubios insa cand am venit la cursurilea alea de nimic mi am dat seama ca este o tampenie..:O albumu nu mi la`dat de vreo 3 -4 luni de cand il facusem :-j sunt niste oameni care ne abordeaza de pe strada sa ne aduca la ” marea lor firma de modele ‘ pff [ o mare tzeapa ]

    • da,din pacate dau tepe prin intreaga tara nu doar in bucuresti…asta este rolul postului meu…sa afle si altii despre ce este vorba in legatura cu aceasta ”renumita” agentie de modele!

      • ASA este..este o mare tzeapa !!!

    • Acelias teapa mi-am luat-o si eu de la ei in anul 2010 dar am actionat in instanta firma si i-am castigat. Adevarat, in anul 2011. Dar am executat firma si am luat suma de 5.500 lei :d. Daca detineti contractele si bonurile de la aceasta societate contactatima pe clientulweb2000@yahho.com, si puteti sa transpormati o paguba intr-un venit frumusel.

      • Buna, cum as putea sa iau legatura cu tine?
        As vrea si eu sa ii dau in judecata si as vrea tare mult sa ma sfatuiesc cu tine
        Poti sa imi lasi o adresa de mail valabila sau un nr de telefon pe corina_bob@yahoo.com

      • Buna ziua. Va rog mult contactati-ma sunt una din mamicile inselate de aceasta firma nenorocita. Ma puteti indruma

      • Buna ziua, ma puteți ajuta și pe mine?? Pe mail nu funcționează

  2. sji eu am patit la fel:))))
    eram q o prietena sji ne-au „corupt” k sa zic asa kiar la piata romana la metrou:))). ne-a palavragit pitzipoanka aia multe,ma gandeam k e ceva dubios dar prietena mea a vrut sa platim asa zisa suma de 50 de lei:))))…asta e,am luat tzeapa! aveti grijaaaa!

    ai dreaq cretini:))))

    • sper ca la un moment dat sa le-o traga cineva pe masura si lor…

    • niste cretini, si va posteaza si poza pe seitul lor, deci e vorba de racolare. Eu am o nepotica de a luat teapa si vrea sa- si scoata poza de pe seitul lor si vad nu reuseste nici cum. Oare poate sa ii dea in judecata?

      • categoric ii puteti da in judecata. mai intai faceti o notificare, trimiteti-o prin posta cu confirmare de primire, iar daca nu se conformeaza faceti actiune. acest „contract” poate fi reziliat prin dorinta dvs unilaterala, tocmai in asta consta notificarea. Cu atat mai mult aveti dreptul sa cereti scoaterea ftografiei de pe site fiind vorba de o minora.

    • eu ce sa spun ca am platit albumul si am dat 300 de euro pt niste rahaturi si am facut doar niste cursuri de actorie…. nu a fost nici pe sfert din ce scria in contract

  3. Mie nu-mi vine inca sa cred cati tepari dar si ofticati sunt in tara asta.E urat ce face firma asta dar si altele normal ca nu sunt singurii sigur dar dupa ce vi s-au luminat ochii acolo si ati scos banii vorbiti cu niste apelative despre tot de te doare capul.dar cine v-a pus fraierilor sa va inscrieti/eu am ajuns la topicul asta ca o matusa si-a inscris fata la ei si nestiind sa acceseze net-ul m=a rugat sa o ajut.i-am zis si matusii ca BINE V-A FACUT!!!!!Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri!!!!!

  4. eu inca nu stiu ce sa cred…noi nu am dat doar 50 de ron , am dat 260 lei .mi s’a intamplat si mie la fel …nustiu daca o sa ramanem pagubiti?!

    • du-te la politie, s-au inregistrat plangeri si in alte orase. cautati pe net. numai asa ii putem opri

  5. si eu am patit-o la unirii,m-am dus sa vad care este treaba…si intr-un final trebuia sa-mi faca poze..dar inainte de asta treuia sa achita suma de 50 ron:),aveam bani la mine dar ceva nu-mi mirosea a bine si am zis ca nu am….in momentul ala mi-a zis ca daca am jumate din suma si cu cealalata jumate sa vin in alta zi:)) ca sa vezi ce jepcari prosti…si-n fine am plecat:)

  6. Agentiile astea apar si dispar;
    Sunt niste tepari iar in acest moment isi desfasoara activitatea cu brio urmatoarele tepe legale: Everest Models, First Face Models, World Media Casting
    Nu trebuie decat sa cascati ochii!!!

  7. cred ca am patit la fel acum cateva ore…m-au complimentat, m-au pus sa platesc taxa de inscriere si apoi m-au trimis la interviu. aici mi s-a spus ca am calitatile necesare pentru a merge la profesionosti si ca m-ar ajuta sa fac cursurile, duoa cum aveam sa citesc in contract in valoare de 198 de EUR. am platit o transa de 35EUR. aveti idee ce as putea sa fac ca sa nu fiu obligata prin contract sa platesc si restul?nu pot sa cred, de obicei nu as cocheta cu asa ceva, dar parca eram teleghidata. sper sa nu platesc chiar 198 EUR pentru prostia mea…cred ca am platit destul. nu mai fac!!!:(((

    • ce s-a intamplat? ai fost somata sa platesti? si eu am semnat aul trecut un astfel de contract 😦

      • Fetelor,voi ati patit-o cam acum un an..mie mi s-a intamplat acum..am primit somatie…ce ati facut? v au fat in judecata? e pe bune?sau doar amenintari..ma sperie gandul…

        • nu plati nimic. fac asta ca sa te sperie, doar nu o sa te cheme in judecata. de asta fug. somatiile pe bune se trimit prin executor. ei doar te sperie. poate au chiar si o firma de recuperari creante, ca asstea par credibile, dar nu e decat o alta teapa si cu firmele astea. parerea mea ar fi sa te duci la politie, cu cat mai multe plangeri cu atat mai multe sanse ca ei sa dipara si sa nu mai dam banii care-s poate de chirie cu speranta ca vom avea un job parttime ok. sunt doar amenintari si intimidari fara vreo baza legala, informeaza-i ca vrei sa iesi din contract, cel mult. nu ai de platit nicio dauna, stai linistita, cel mult pierzi banii dati. asta daca nu te judeci. daca-i dai in judecata castigi.

  8. bai oamenilor! cata prostie in capul ala sec al vostru? voi nu stitit niste chestii elementare:pe langa un aspect fizic f placut, sunt criterii clare eliminatorii pt modeling-se porneste de la 170 in sus si 175 pt podium.voi va si vedeati prezentand la inaltimea de 160 pe tocuri:)).cam la 170 ar trb sa aveti 46 de kile, sunt niste standarde…pt barbati se porneste de la 183..iar in ceea ce priveste boracii vostri, piata in romania pt copii e limitata, daca nu inexistenta..meritati faptul ca v ati pierdut banii, mandria e prea mare si toata lumea vrea sa fie futomodel:))

    • Buna diana vad ca le cam sti cu modelingu.oare nu esti vreo agentie tot la fel:)

      • exact Diana. Ca sa nu recunoasca ca nu au ce cauta in asa ceva,dau vina pe agentiile la care se duc.:))) Nu vezi : „Zici ca era teleghidat” =))) da cine va conducea? cumva prostia din kapu vostru? si dupa dezamagirea care v-a face sa vorbiti in niste termeni mult prea avansati pentru nivelul vostru;) Deschideti’va ochii oameni buni,nimeni nu va obliga sa faceti nmk.Voi snteti responsabili de faptele voastre…si app,in viata,nu primim mereu ceea ce ne dorim 😉 !

        • e o diferenta intre nereusita si afirmatii fara acoperire reala. agentia asta promite ca te promoveaza, nu neaparat ca model, mai sunt si „figuranti” (atentie la termen), oameni din popor care pot avea diferite aparitii. zic ca au contracte cu televiziuni lanturi de magazine, producatori de cosmetice….sigur mint. se mai lauda ca fac parte din societati multinationale. nu-i verifica nimeni. pentru ca apar si dispar. sunt firme sezoniere, cautati-i la registrul comertului. duduia directoare poate nici n-are carte de munca. e o bambooista care cheltuie banii facuti din escrocherii. asa ca voi care cititi si sunteti complice paziti-va ati escrocat pe cine nu trebuie.

        • Da, mai ales daca nu stii sa scrii…asa cum nu stii tu.

    • au incercat sa ma abureasca si pe mine dar nu le-a mers!!!oricum….nu cred ca are nimeni capul sec…doar ca poate kiar cred,a fi naiv nu inseamna a fi prost sa stii!!!si astia au papagal…iti explica,ca nu e nev de 1.70 90-60-90 daca ai okii frum esti buna pt rimeluri,buze frum pt rujuri…etc!!!mai lasa critica….

  9. de ce jignesti gratuit?ai impresia ca eu daca as avea 80 jg si 155 cm inaltime m-as fi dus acolo?gandeste inainte sa vorbesti!

    • Pt. adrianna as vrea sa discut cu tine tine mai multe lucruri in privat pe tema first face models cum am putea vb si noi o adresa de mail pot afla si eu?

      • Buna, sunt din Bucuresti, am dat si eu 450 de lei la astia, First Face. Am facut si sedinta foto, am fost la 2 cursuri care i s-au parut foarte slabe. Trebuia sa ma fi gandit ca o agentie profi nu procedeaza ca ei. Azi a venit la curs un baiat care era ofticat ca a platit 800 de lei si nu a primit nimic timp de 10 luni. De aceea am inceput sa caut pe net, poate trebuia sa fac asta de la bun inceput. Sper macar sa nu fiu obligat sa platesc restul sumei. As vrea sa vorbesc si eu cu tine si cu Adriana despre acest subiect pe privat daca se poate. Mersi fain!

  10. Buna fetelor. Aceste agentii sunt un mare pericol pentru tinerele din ziua de azi. Nu cred ca trebuie sa judecam pe nimeni oricat de naiv pare. Toti avem momente de slabiciune. M-ar interesa sa fac un material pe aceasta tema si as vrea sa pot discuta cu una din fetele sau chiar baietii care au fost pacaliti. Cine vrea sa faca lumina in aceste situatii sau doar doreste sa ajute alte tinere sa nu faca aceeasi greseala ma poate contacta pe ana.media@yahoo.com

  11. foarte urat ce se intampla

  12. eu vreau sa zic k fac parte din agentia media world casting de 6 luni si nu mi se pare teapa.amaparut in reclame,mia scos de 5 ori taxa care am akitato la inceput,de 200 euro…sincer,castig bani,ma simt bine si imi place.tot c mi sa promis mi sa oferit si nu sunt o frumusete,am 1,62 inaltie,adik…sunt o fata obisnuita.p mine nu mau mintit

    • hei,lasa vrajeala,eu am lucrat acolo vreo 4 luni si auzeam discutii de cati bani s-au facut si eram invatate ce si cum sa zicem ca sa facem cat mai multe taxe.am plecat dupa ce m-am convins ca nu au facut nici un eveniment,la ce greseli de ortografie ai,sigur esti un fost coleg/a

  13. ce sa va spun si eu?k am fosrt abordata in acelasi mod ca si voi si am platit cei 50 ron +prima rata de 2 milioane jumatate…si dp aceea mi-a facut un book infect ce nu l-am vazut niki aqm.toate erau imbracate precum niste centuriste si clar parca innebunisem…nu ma intelegeam cu ai mei acasa,plangeam intrua si nu-i ascultam knd imi spuneau k o sa-mi iau teapa si mi-am luat-o si eu ca si altele….FIRST FACE MODELS=EXCROCI INFECTI …FERITI-VA DE EI SI DE ALTII CA EI

  14. eu aveam inaltimea 1.80 si 60 kg si ma gandeam k pot face ceva din modeling dar mi-am luat teapa asta si am reziliat contractul sa numai platesc toata suma de bani

    • cum ai reziliat contractul?

  15. eu am fost „racolata” azi…dar stiam despre ce e vorba caci ieri am fost chemata de world media casting…o „agentie” la fel ca asta :)) si cand am luat-o pe aia mai tare si i-am spus parerile mele…o blonda spalacita machiata ca un clovn…s-a enervat asa tareee :))) si eu ma distram asa copios cand o vedeam…incat la sfarsit cand mi-a zis „esti sigura ca raspunsul tau definitiv e nu?” si eu i-am zis..”.nu…dar mai zi-mi o data cum se numeste agentia sa caut parerile altora despre voi (caci imi luase pliantul din mana)…s-a uitat la mine si a zis nu cred ca esti in stare sa citesti sau sa scrii si nu mai are rost sa ma chinui cu tine” m-am uitat frumos la ea…am zambit, cu „zambetul meu extraordinar care trebuie sa fie pe ecranul oricarui televizor” i-am urat o zi buna si am plecat :)) a crapat aia de nervi :))) daca ei isi bat joc de oameni noi de ce nu ne-am bate joc de ei?

  16. De ce am acceptat sa ma duc acolo?Nu stiu nici eu sa imi raspund.Si eu sunt surprinsa de ceea ce am facut pentru ca mai fusesem abordata cu cateva saptamani in urma si la Romana(au sediu si acolo,deci aveti grija!) de un alt membru al lantului de escroci dar nu am vorbit altceva cu ”ala” in afara faptului ca i-am spus ca nu cred in asemenea agentii care racoleaza persoane de pe strada.Dar acum spusesem da.Inca ma mai intreb de ce.Probabil ca sa am ce sa va spun acum.Probabil pentru ca alte persoane sa ia aminte

    zci ca eu am scris textul asta….aceleasi cuvinte le spun si eu…of Doamne

  17. Buna tuturor..sunt Nicoleta din Bucuresti am 29 de ani si marturisesc ca acum 3 zile mi s-a intamplat si mie acelasi lucru cu FFM,din pacate am acceptat inscrierea si am platit 60 de lei,iar astazi am mers la interviu cu dra Ioana care este o intermediara intre candidati si firmele de publicitate si care mi-a spus si mie ca am f multe calitati,ca am primit o nota de 4,8 din 5 din partea fotograful si a make-up artistei etc,etc..apoi mi-a dat contractul sa-l semnez si mi-a spus ca trebuie sa achit o parte din taxa(198 euro pe 1 an si 248 pe 2 ani) iar eu i-am spus ca nu am bani la mine si ea tot insista sa platesc cel putin 100 ron:) Am plecat promitandu-i ca o sun dupa ce ma consult cu sotul meu si nu a incantat-o ideea..acum dupa ce am citit intamplarile tuturor ma bucur ca nu am dus greseala pana la capat:)
    Bineinteles ca am vb cu sotul meu si m-a luminat spunandu-mi ca Naomi Campbell n-ar plati bani pt imagine ci agentiile ar plati-o pe ea pt publicitate cum de altfel se si intampla…:P
    Dar, asta e..m-am tzepuit si ma mai uit si la emisiunea „The Real Hustle” :))
    Bafta tuturor si atenti in cine aveti incredere!!

    • exact asta mi-a zis si mie. se pare ca are un scenariu pe care il prepeta cu fiecare

  18. Buna tuturor,sunt total de acord cu Nicoleta din Bucuresti si eu sunt tot Nicoleta din Bucuresti,acelasi lucru l-am patit si eu cu marea ESCROACA ,Ioana Nulpas ….dupa foarte multe promisiuni am ajuns si in fata unui „contract”,care deasemeni este destul de dubios(pentru ca iti cere alti banii de ordinul sutelor de euro ) ,iar cand a fost refuzata bineinteles ca nu mai era fata draguta care o interesa orice despre tine ,imediat s-a schimbat la fata si s-a purtat foarte urat .
    Initial mi s-a promis ca acesti 50 de ron platiti ii voi recupera in cel mult un an fiind chemata la cel putin o reclama imbracaminte,incaltaminte,make-up,….etc …ei ,iata ca a trecut un an si nimic.Chiar astazi am sunat-o sa-i cer socoteala pentru banii pe care i-am platit si pt.promisiunile facute si ce credeti ca a sucit-o: ca domne` daca semnez contractul te ia la publicitate asa nu are cum sa aiba grija de imaginea ta…….bineinteles in contradictoriu cu ea ,cerandu-i sa mi se restituie taxa de inscriere inapoi ,mi-a spus ca este intr-o discutie si nu mai poate vorbi…asa ca ,oameni buni feriti-va de aceasta agentie nu face decat sa ne ia banii !TEAPA,TEAPA,TEAPA!!!

  19. Hey :* Ei bine,si eu am patit acelasi lucru ca si voi…ieri :)) si aceeasi teapa am luat-o si anul trecut la Alcris Models. Cata prostie a fost in capul meu …. :)) si m-au chemat maine la o sedinta foto. Cred ca nici nu mai are rost sa ma duc pana acolo… Inca de la inceput mi s-a parut foarte dubios….modul in care abordau oamenii si locatia,in fine… asta e….sa ne fie invatatura de minte. Va pup

  20. hello. si eu sunt o alta patita aaceste agentii…m-au abordat miercuri la piata romana , ma las convinsa sa vad despre ce este vorba( nu stiu ce a fost in capul meu ca de obicei ii ignor pe cei de genul asta), ma ia in primire centurista , isi spune poezia….bagata in sufletul meu de parca vroia sa imi numere maselele, ma convinge sa ii dau banii ( prostia mea si paguba de 60 de lei) si imi spune sa vin sambata la un intervin cu dra directoare. imi dau seama cum ies pe usa ca este o mare teapa dar ma hotarasc sa ma duc sa vad ce le mai poate capul.
    azi ma intalnesc cu dra, care incepe dupa ce ma intreaba de 10 ori cand m-am inscris la ei , incepe sa ma abureasca ca mi-au vazut pozele cei din echipa lor de fotografi, mi-au dat 4.8 din 5 la fotogenie ( da, cum sa nu , ca parca pana acum eu nu mai facusem poze si nu stiam cat de bine ies:D )…..mai si spune ca din echipa lor de fotografi face parte dl henessy si cineva de la cosmopolitan romania (oare g henessy stie cu ce fel de firme ii este asociat numele) si imi pune in fata un contract care dupa spusele madamei iti garanteaza cel putin 15 aparitii platite cu minim 40 E pe ora. normal ca in acea foaie mototolita si mazgalita nu era specificat nimic despre asta….ce iti garanta acel asa zis contract era faptul ca ei iti dau un „book profesionist”:D:))))))) cu 15 poze si ca ei iti ofera ‘”cadrul legal de reprezentare….” ii spun duduiei ca nu este nimic concret in acea fituica…si ea nervoasa imi spune ca este (imi arata paragraful cu cadrul legal:D), avocatii lor l-au facut si spun ca este totul in ordine….da, pt ei ca nu isi asuma nici o obligatie……si ii spun ca nu semnez , „vreau sa ma mai gandesc”:D:))…ea sare in sus …nu ca in publicitate lucrurile se fac pe loc….f bine eu nu semnez nimic pe loc si am plecat….sa moara duduia acolo….
    ce pot sa zisFIRST FACE MODELS a reusit sa ne tepuiasca pe multi….dar sper ca la un moment dat cineva va reactiona:)

  21. am uitat sa va spun …am verificat de curiozitate sa vad dc mi-au pus pozele pe site ….nu sunt inca:) deci nici macar asa nu te promoveaza:D

    • fa macar o reclamatie la anpc, si la consiliul concurentei sa verifice ei daca au contracte cu cine zic, sa-i mai dea si aia in judecata

    • deci ii platesti sa te promoveze?ai platit sa te racoleze cred 🙂 Daca vrei sa te faci cunoscuta pune-ti tu pozele pe facebook. Si atunci te admira prietenii si cei dragi tie, nu toti nespalatii ce racoleaza femeile. Asa ca fetelor aveti grija cu firma fantoma si cat mai urgent apelati sa va retrageti aparitia fotografiilor de pe seitul lor
      De asta se intampla atatea crime , violuri si racolari .offfffff

  22. Buna tuturor celor „tepuiti” de aceasta agentie…..m-am gandit ca totusi ar trebui sa existe o firma de control sau ceva de genul OPC ,nu stiu ,nu mapricem prea bine ,daca e cineva mai bine informat ,haideti sa facem o petitie impotriva acestei agentii inselatoare ,eu personal am luat de la gura copilului ,gandindu-ma ca am facut o afacere ,m-ai castig niste bani… ma rog……dar de unde am ramas cu degetu’ in gura,sa-mi scuza-ti expresia .Totusi pe vremurile astea e greu ,si ar trebui sa nu ii mai lasam sa mai pacaleasca si alti oameni,pana la urma cine vrea sa faca modeling sau book-uri cauta personal agentii cu acest profil.

    • as vrea sa facem ceva
      daca am semnat contractul si nu m-am mai dus ce se intampla???
      nu am platit toata suma doar partial, nici pozele nu le-am facut adica book-ul
      e cineva in situatia asta????
      ce a facut????

      • eu sunt in situatia asta…si am primit somatie acasa ca ma dau in judecata,…tu
        ?ai aflat ceva?pls..help..

        • salut, fetelor! lasati-mi aici o adresa de e-mail si va contactez eu, am nevoie de niste informatii. puteti sa va faceti si o alta adresa de e-mail daca nu vreti sa mi-o dati pe cea obisnuita si putem vorbi de acolo. e important 🙂

          • eu am patit cu baietelul .si tot asa am primit somatie acasa sa platesc restul de bani altfel ma dau in judecata.din cate vad au mai patit si altii la fel.cum s-a rezolvat?

  23. bai oameni buni:)))) sa va spun si eu ceva…ca toti va credeti destepti si vaiiii cate stiti voi.Dkaa v-ati luat teapa de la firma asta a fst din kauza voastra ca va bagati in ceva despre care niki nu ati auzit;) eu snt la firma asta de 1 an de zile si am avut si reclame si videoclipuri si book-ul facut;) suma asta de 50 de ron o dai pt pozele care ti se fac.Si nu e o firma de kkt cum ziceti voi.Snteti oftikati ca nu v-au mai cautat in continuare si scrieti aiki ca sa se ia si altii oameni dupa voi care poate chiar au talent si aptitudini.Stiu,adevarul doare.Cand vi se spune ca nu snteti potriviti va revoltati si voi cum stiti:))) prin injuraturi si pareri spuse aiurea;) E trb voastra. E o firma serioasa dar…vorba baiatului sau fetei de mai sus.VULPEA CAND NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRII !

    • Pentru Laly
      Si tu de ce te agiti asa ma rog, sau poate esti una din fufele alea care te aburesc acolo, din cite am citit esti singura care a participat la un eveniment cu FFM su ceva de felul acesta, ma indoiesc ca astia mai organizeza evenimente sau participa la vreo selectie, se vede de departe ca sint niste centuriste care traiesc din asta ca mint lumea si zmulg de la cei pe care-i racoleaza cit pot ele. Cit despre „marea directoare Ioana Vulpas este o curveta cu un limbaj de cartier”. Nu cadeti in plasa lor. FIRST FACE EUROPEAN MODELS ESTE O MARE TEAPA!!!!!!!

    • Laly se vede ca esti o pitipoanca bambooista dupa cum scrii. n-ar fi mare lucru sa fii una dintre alea care aburesc oamenii pe-acolo. pleaca de-aici! pardon, de-aiki.

    • futu-ti mm de subnutrit mintal,, nu ai mustrari de constiinta cand zici lucrurile astea,esti o abjectie de om si toti ne bagam p… in mata!

  24. si scrieti cuvinte despre care niki nu aveti habar:))) Cum ar fi : „mi s-a parut dubios” :))) stiti ce inseamna dubios makar?:)))) ce e dubios?ca daca ai aptitudini devi model? :))) asta e dubios nu? nu va vedeti ce minte bolnava aveti? Era dubios ca vroiau sa v-a ajute sa va exploatati talentul . Dar… cum e omu’ prost in Romania…n’ai ce face;) Imi pare rau ca va spun dar snteti prea limitati si prea incuiati 😉

  25. Desteapto! Trezeste-te tu !problema,este ca mint cu nerusinare si iti ia banii aia 50 de ron aiurea(cu promisinuea ca vei avea cel putin o prezentare intr-un an ) ,nu ca suntem noi prosti si dam asa bani oricui,Daca ar spune de la inceput despre contract si toate cele….crede-ma ca nu s-ar baga oricine si crede-ma ca fac fata cu brio la tot ce inseamna modeling!De fapt nu cred ca trebuie sa iti dau detalii prea mult ,te grabesti sa jignesti fara sa tii cont de anumite detalii.Si daca tot esti asa de multumita ,te intreb:ti-ai scos banii ?

    • In primul rand,Nicoleta..nu am jignit pe nimeni 😉 in al 2-lea rand,fac asta (modeling) de 6 ani de zile;) am fst si la Costin Marculescu si la Little Angels si la Model’s Agenti si peste tot.Am avut reclame si scurt metraje si de toate si mi-am luat bani dupa fiekare aparitie la tv. Asa ca nu vorbesc aiurea;) stiu ceea ce spun si am si argumente la ceea ce spun;)

      • costin marculescu??? alti tepari!

  26. Nu am avut intentia sa jignesc insa asa cum am spus te-ai cam grabit sa dai vina pe noi,insa eu personal am fost mintita ….asta m-a deranjat.Felicitari ! Se pare ca asta este un caz fericit ,de fapt singurul de care am auzit…bravo tie…..sunt sigura ca pentru a ajunge aici tu ai platit tot ce ti-au cerut ei (book-uri,taxe,contracte..etc) eu nu am fost asa,ca sa am convingerea ca se fac bani frumosi din asta mi-am zis ca ar trebui sa si primesc bani nu sa dau eu totul dinainte….pana la urma eu promovam.
    Succes!

    • Ok..am inteles ce ti s-a intamplat,imi pare rau ca au fst si cazuri dastea… Orikm sper sa aud de tine pe la tv :* succes si tie !

  27. aaaaaa…. nu!In nici un caz la tv., am renuntat cariera si familia sunt mult mai importante!Ms mult oricum,asa ca mai bine sa te vedem pe tine la tv, insa nu am nici un reper despre tine….ca sa-mi dau seama cine esti…!!!!

  28. buna fetele….am citit commurile voastre si as dori si eu id-ul tipei care a sp k face modeling si k a aparut in diferite metraje…si eu am patit-o,…am fost cu fetita mea de 4 ani la un asemenea interviu…cautau copii pt reclama dalin
    si as dori daca se poate sa vb personal cu ea…ms mult!:*

  29. idul meu este andreeacryss24
    MS FRUMOS

  30. Eu astazi,la Unirii am fst oprita de un tip kre mi-a sp aceeasi poezie k si voua.Am ajuns la sediul lor si m-a luat in ,,primire” o blonda kre mi-a sp k suma de 59 lei este taxa pe tot anul,nu am avt la mine dekt 15 lei si m-am intors mai tarziu si i-am mai dat 25 de lei pt k intelesesem de la ea k restu’ mi se va opri din banii pe kre urmeaza sa ii castig.Mi-a sp k o sa fac reclama la diverse produse,mi-a faqt poze si peste 2 sapt urmeaza sa fiu contactata pt a avea prima sedinta foto,nu stiu ce sa fac,sa ma duc sa vad dak vrea sa semnez vreun contract sau sa vad ce imi zic in continuare?makr sa iau teapa cu astia 40 de lei pe kre i-am dat si nu cu mai mult:D:D

  31. offf…atat de multa lume a luat teapa cu „agentia asta”… bineinteles ca si eu! trebuie sa recunoastem ca au talent 😀 mi s-a intamplat si mie zilele trecute, imediat dupa ce am platit taxa de 40 de lei mi-am dat seama ca am facut o greseala. nu-mi venea sa cred ca mi s-a intamplat si mie asa ceva!de contactat mi-am dat seama deja ca nu se mai pune problema, eventual sa-mi mai ceara ceva bani 😉 asta este…invatatura de minte pentru toata lumea!nici nu vreau sa ma gandesc cati mai sunt in situatia asta. pentru cei care mai au de gand sa se inscrie…informati-va inainte, nu dupa de e prea tarziu! 😉 o zi buna tuturor…

  32. a semnat cineva contractul si nu s-a mai dus??
    ce s-a intamplat??

  33. O teapa asemanatoare se numeste New dreams for you ( sau newdreams4you, cum scriu ei sa para mai shmekeri). O prietena s-a inscris la ei si cand a cautat pe net a descoperit ca e o firma fantoma din Braila care functiona de o luna sau ceva de genu. Si ei i-a zis ca sunt mari si tari si ca au facut reclame, etc. Tot asa , dqi o taxa, pe urma te cheama si-ti mai cer alte milioane,…..fac selectii pe langa mallu de la Cotroceni……….
    deci grija mare la aceasta noua teapa Newdreams4you

  34. Ce sa zic, slabiciunile si prostia se platesc, fie chiar si cele de moment.Nu cred ca exista cineva care sa nu fie inselat macar odata in viata. Desi nu sunt genul de om care pleaca urechea la tot felul de propuneri minune si chiar ii ocolesc pe strada pe toti indivizii care te acosteaza cu diverse pretexte, iaca intr-o zi, mai exact acum vreo doua zile mi-am luat-o si eu. Aceesi poveste expusa mai sus…60 ron taxa+povesti ,First Face Models, zona Piata Romana acolo unde au si sediu ,bon fiscal , ce sa mai totul ca la carte ! PROSTEALA LA NIVEL PROFESIONIST.Eu m-am apucat acum sa caut subiectul dupa ce un prieten mi-a spus ca a mai auzit de astfel de chestii si ca sunt tepe nesimtite.
    Acum as zice eu daca tot suntem atatia inselati , nu vrea nimeni sa luam masuri? ca de una singura nu cred ca am sanse sa obtin ceva. Gandindu-ma la procedura lor de lucru oricum sunt destul de bine acoperiti dpdv legal , dar daca strangem mai multe semnaturi si bonuri fiscale si facem o sesizare la OPC ? Am vazut ca povestea asta este veche de cativa ani si raspandita in toata tara, chiar nu se poate face nimic sa oprim excrocii astia? Daca noi nu ne mai putem recupera banii macar sa nu-i mai tepuiasca si pe altii!

    • Buna ,
      Sunt Elena si sunt si eu o patita . Povestea mea incepe cu abordarea parintilor mei care se plimbau cu micutul meu de 2ani si 6luni in zona Unirii de catre un baiat foarte dubios carora le-a spus ca ar fi bine sa-l inscrie pe micut la o agentie de modeling pentru ca ar avea mari sanse sa apara in reclame , doar la cele din reviste , si ca se castiga foarte bine din asa ceva . Zis si facut . Au platit taxa de inscriere in valoare de 60 lei . La o saptamana am fost chemata la un interviu cu d-na directoare. Am fost , m-am intalnit cu d-na directoare care avea pe birou deja cu contractul – model tiparit in mai multe exemplare .Contractul se incheia pe o perioada de 1 an sau 2 ani (249 euro) . Plata se poate face integral sau in rate . Culmea pe bonul fiscal nu scrie pentru ce se perpep sumele . Ce rost are sa mai povestesc ca deja mi-am luat teapa …………Daca se poate face ceva impotriva lor , legal, sunt de acord.

    • Sint de acord cu tine. Daca stii ce trebuie facut ca sa dispara agentia lor de rahat, eu sint pregatita sa merg pina in pinzele albe, cum se spune.

      • va scriu si aici, lasati-mi adresele voastre de e-mail ca sa putem vorbi in liniste. am nevoie de persoane concrete care si-au luat-o cu astia, nu de oameni care povestesc pe internet. va multumesc mult, astept

        • vasy54@yahoo.com
          am patit la fel cu firma vivienne models in brasov.cu baietelul de 5 ani
          culmea culmilor e ca am primit si somatie sa platesc in 15 zile sau ma dau in judecata.de la baroul ….

          • Da, exact asta am primit si eu, doar ca in Bucuresti:) Intrebarea mea este daca v-au mai trimis ceva de atunci? Este oricum clar ca incearca sa va sperie, nu au cum sa va ceara bani pe un serviciu de care nu ati beneficiat..

        • anamaryy81@yahoo.com sunt in aceeasi situatie.din pacate am achitat integral suma pentru un an de zile.

        • buna sunt georgiana…adresa mea de e-mail este geony03@gmail.com. as vrea si eu mai multe informatii…eu nu am platit taxa aceea de a vorbi cu directoarea. am intrat la dansa fara sa platesc insa cand ne-a povestit de contract si de beneficiile copilului ne-a sucit mintile si am dat un acont de 200 de lei. nu stiu ce sa facem in continuare. astept raspuns te rog mult dak stii ceva despre asta

      • Si eu sunt tepuita. Si sunt dispusa sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru a-i opri pe nemernicii astia. cosmina.serbanica@yahoo.com este adresa mea.

  35. As dori sa stiu daca cineva a semnat contractul ,a terminat cursurile de pregatire si ce sa intamplat dupa finalizarea cursurilor .

    • Nu cred ca cineva a terminat cursurile. Eu am facut doar cursurile de actorie de unde am primit o diploma . Urmeaza cele de coregrafie. Book-ul l-am primit si am achitat suma in totalitate aceasta fiind de 800 lei plus taxa de la inceput de 50 de lei.

      • book-ul dupa cat timp l-ai primit?

        • Dupa aproximativ 3 luni

  36. Si eu am patit la fel cu inca un priten…eram impreuna si ne.a aburit 2 fete aratoase….cred ca ar fi indicat sa ne strangem mai multi si sa.i speriem un pic…sa ne scoatem banii…

  37. astazi m-a abordat unul cu fraze de genul…..ce draguta esti,esti perfecta etc….mi-am dat seama ca sn vrajeli dar am spus ca nu am nik de pierdut…hai sa vad!!! acolo o tipa blonda machiata strident….de am crezut ca sn la circ am inceput sa-si spuna poezia!! trebuia sa platesc 60 lei pe loc ca sa fac niste poze!!i-am spus ca eu de firma lor nu am auzit si ca nu am incredere,a inceput sa imi spuna ca eu nu am tv?cum d nu am auzit?e firma internationala a lor!!! i-am sp nu categoric si raspunsul ei a fost:atunci mars afara!!! m-am uitat la tatele din birou care erau zambarete pt fraza spusa de colega,le-am sp ca sn proate si am plekt!!! makr nu mi-am luat teapa…. 😀

    • exact,macar nu le-ai dat niste bani aiurea!si….angajata unei firme de ”rang international” asa vorbeste cu presupusii viitori angajati ai firmei? 🙂

      • fa o plangere la consiliul concurentei.sau cel putin un e mail la televiziunile respective. e concurenta neloiala

  38. pai….deh….daca nu i-am dat banul….a ragusit oaia degeaba!!! eu nu m-am suparat….nu am pierdut nik,dar iubitul meu are de gand sa o bata pana ii dispare machiajul de pe fata!! ma rog…..

  39. haideti toti de pe site s ne intalnim si sa mergem peste ei….sa facem niste poze 😀 daca sunteti de acord….eu ma bag

  40. Pe mine m-a oprit astazi in fata la LTB Romana un baiat care mi-a zis ca lucreaza pentru o firma de modeling, ca el cauta voluntari pentru niste reclame bine platite cu 50-60 de euro per sedinta, si a insistat sa ma vada o doamna de la „Euforia”. Stiam ca este teapa, pentru ca sunt un tip umblat prin lume si am capacitatea mentala de a realiza ca nu tot ce zboara se mananca, insa am zis sa incerc EXCLUSIV pentru a-mi satisface curiozitatea. Am intrat la First Face Models in spate la fostul sediu OTV din Romana si ma ia in primire blonda. A inceput sa-si recite poezia, stateam si o priveam cat de repede putea sa vorbeasa la cata lume arsese. Imi zice ca au contracte de la Antena1 la Euforia, ca arat bine, etc.. (stiti vrajala). La un moment dat ajunge la taxa de 60 de RON. Evident i-am spus ca nu vreau sa achit taxa, si ma intreaba de ce, iar eu ii raspund ca nu mi se pare normal, iar ea indignata imi spune ca ma vede bine imbracat (in mana aveam cheile de la masina si o vazusem ca observase marca masinii) si ca pentru mine nu ar fi o problema 60 de RON, ca de ce nu as renunta la un suc sambata seara pentru aceasta oportunitate. Femeia asta are vrajala si in general lumea este PROASTA. Scuzati-ma dar cine se poate arde asa de usor este un om REDUS MINTAL. Maine poimaine poate semna ceva si isi poate pierde chiar CASA.
    1. Inainte sa dati bani interesati-va cui dati banii, doar nu dati banii asa la misto (interesati-va si voi despre firma, cautati REFERINTE, iar daca nu va ofera ragaz refuzati orice oferta indiferent de cat de tentanta este pentru ca inseamna ca au ceva de ascuns)
    2. Banii nu cad din cer, si orice oportunitate de a castiga bani usor ARE SANSE 100% SA FIE TEAPA. DECI NU 99%, 100% sa fie clar!
    3. O firma serioasa nu cere TAXA sau BANI PT CURSURI si nici alte frectii sau vrajeli. DACA FIRMA RESPECTIVA TE VREA EA INVESTESTE IN TINE! PUNCT.
    CONCLUZIA MEA ESTE:
    Cine a fost prost si s-a ars de 60 de lei (sau de cat s-o fi ars) SA NU MAI FACA TAM-TAM pt ca pana la urma a platit PRETUL PROSTIEI!! Cine s-a ars dupa parerea mea este un om foarte vulnerabil si AR TREBUI SA LE ZICA MERSI ca i s-au deshis ochii si ca a pierdut DOAR atat! Daca un om poate hali asa ceva, maine-poimaine ar fi putea pierde la fel de usor chiar 100 de milioane, sau poate ar semna o hartie de s-ar trezi fara casa sau in chiloti. Nu exagerez pt ca s-au mai intamplat chestii dinastea, deci nu sunt nebun cand gandesc asa departe.
    SPER CA NU V-AM SUPARAT, EU DOAR AM INCERCAT SA VAD DECAT PARTEA PLINA A PAHARULUI IN ACEASTA POVESTE, poate am fost cam transant dar pana la urma am dreptate! Numai bine!

    • imi place ce ai spus

    • asa este, nu credeti nimic din ceea ce va spun asa-zisa „agentie”, o agentie adevarata nu va percepe nici un fel de taxa……;)

  41. nu stiu daca mai e cazul sa va spun dar aceiasi chestie am patit-o si eu, eram azi cu mama la Unirii si deodata vad ca vine un tip care se baga in vorba cu noi..ii spune mamei ca vai ce fata frumoasa..numoasa aveti si bla bla bla stiti voi…lasandu-ne pur si simplu prostite de acest tip am mers impreuna cu el in asa zisul sediu cre semana mai degraba cu o ascunzatoare si acolo ne-a intampinat o blonda cu o tana de machiaj pe fata si am platit taxa pana la urma iar cand am fost introduse la asa zisa directoare care era o paiata mai mare decat blonda care ne-a intampinat mi-am dat sema ca e o teapa pentru ca ne cereau prea multi bani, am refuzt sa semnez contractul si atunci s-au enervat si ne-au zis ca am „sansa vietii” marog…am luat teapa ce sa mai…..dar totusi mi-ar placea sa putem fce ceva pentru a-i demasca pe acesti imostori

    • Si eu am patit-o la Romana cu fetita, taxa era de 60 Ron, nu 50, si vroiau sa le dau 120 RON, eu am refuzat, atunci ei ca sa-si ia macar ceva la buzunar, mi-au acordat o „mare facilitate”, adica sa platesc in rate 80 Ron Si restul de 40 Ron sa-i platesc la primul eveniment la care vom fi invitate. Bineinteles ca nu am mai fost invitate la nici un eveniment, si chiar mia mult, cind am fost la falsa lor agentie sa-mi spuna ca s-a mai rezolvat am fost insultata, amenintata si data afara.
      Trebuie sa ne unim fortele pentru a-i demasca pe escroci.

      • eu am demarat procedura .contacteaza-ma. impreuna ii oprim.

        • cum ai facut ? eu chiar astazi am fost prostita de unii dela piata Romana 😉

  42. Aceeasi teapa dar cu alt nume Evolution Models. sediul e pe langa universitate. reteta e simpla : firma fantoma, colaborari nexam ( pe site au niste poze si filmuletze luate de pe net, nu scrie nicaieri de evolution models, jenant rau) iau banii dupa care inchid sediul si pleaca
    din ce-am auzit de la cineva care lucreaza la ei, in timpul liber baietii semai ocupa si cu video chat sau chiar un pic de prostitutie, ca de, e greu sa prostesti lumea si tre sa-ti rotunjesti veniturile

  43. Sunt curioasa…a mai semnat cineva contractul cu ei? si pe noi ne-au luat cu acelasi abureli de 2 bani, si am acceptat fara sa inteleg de ce. am dat 200 de lei, am fost la asa zisa agentie de rahat de la Romana, si nu stiu cum sa ies din ce m-am bagat. Va rog sa imi raspundeti daca ati fost contactati de cineva cum ca va poate da in judecata (si au si facut-o…:-? ). Sincer nu imi dau seama cum de am fost atat de idioata. 😐 Vedeam astfel de cazuri si ma gandeam ca eu as sti cum sa reactionez in astfel de situatii. Sper doar sa nu fiu nevoita sa le dau restul de bani, pentru ca ar fi o mare pierdere… Sugestii cu privire la modul in care sa abordez situatia asta, anyone…? :-s

    • buna..cve ai facut/
      te au dat in judecata sau nu stii detalii???help me….sunt in ac situatie

      • buna!
        deocamdata nu am primit nimic de genul asta. am fost la ei in termenul ala de 30 de zile in care puteam sa reziliez si am depus cerere. am platit atunci cea de-a doua rata (din pacate) si mi-au zis ca mai as avea una, pentru ca ei chipurile ti-l reziliaza dupa inca 30 de zile si ca asa scrie in contract. nu am mai raspuns la tel, si nu le mai au nimic. daca mai aflu ceva, postez

        • ms frumos…insa mie nu mi-au primit cerere acum de reziliere ca au trecut 7 luni.normal .au asteptat sa treaca atata timp k sa mi faca rau

          • fetelor, ce scrieti voi e tare trist. lasati-mi va rog adresele voastre de e-mail, e important. imi pare tare rau pentru voi, sincer.. oamenii astia ar trebui sa stea la jilava nitel, sincer, nu exagerez cand ma gandesc la asta 😐

            • 0742848082

              • Pe mine m-au acostat in Mamaia ,cu aceleasi povesti ca si ale voastre, difera doar numele firmei Poto session si mi-au dat un pliant cu real academy despre care imi tot spuneau ca lucreaza cu
                Antena 1.Pe domnisoara director o chema CIOBANU GEORGIANA.DACA MAI ESTE CINEVA CARE FOST INSLAT DE REAL ACADEMY,VA ROG SA NE AUZIM.

              • Buna ,eu cum va spuneam am incheiat un contract pentru produsul Real Academy si luna aceasta am primit albumul copilului.
                Am vb la telefon si cu directoarea unde ma asigurat ca in scurt timp se vor ocupa ca fetita sa aiba si un contract.
                Va voi tine la curent cu ce se va intampla in viitor.

      • Nu tii se intampla nimic, stai linistita ptr ca e frauda si n-au cum sa te dea in judecata ptr asa ceva ptr ca eu ei de pierdut

        • ei au de pierdut, scz am gresit:)

  44. Eu tot nu pricep un lucru. Sa fim pacaliti cand e vorba de bani ni se intampla tuturor pentru ca metodele sunt din ce in ce mai eficiente, dar sa pleci cu o persoana necunoscuta de pe strada care te duce intr-un „sediu” trebuie sa ai un instinct de conservare in concediu.

  45. mda..din pacate si eu am fost prostita de cei de la FFM.cu o naivitate rusinoasa pt varsta mea am platit 60 ron taxa de inscriere si 200 de lei avans:(( si abia apoi am realizat ce prostie am facut..
    dar nu vreau sa las lucrurile asa..stiu ca nu’mi mai pot recupera banii dar macar sa facem ceva sa nu mai fie si altii prostiti.am vb deja cu cineva si exista sansa sa le putem face ceva daca se strang mai multe plangeri de la cei pagubiti,in special cei care au cateva luni de cand au platit si nu i’a mai contactat nimeni.asa ca daca cineva vrea in mod real sa le facem plangere,astept un mail pentru mai multe detalii.pe coryna_aniroc@yahoo.com

    • Mi-am luat si eu teapa de la Evolution, am platit 60 de ron plus 400 si urma sa platesc restul din banii pe care ii voi castiga din activitate. Dar dupa ce mi-au facut albumul pe care l-am si vazut nu m-au mai contactat. Drept urmare am facut cerere ca sa reziliez contractul pentru faptul ca nu sunt seriosi si astept si acum raspuns de la ei!
      Doresc sa-i dau in judecata si as vrea sa ne adunam mai multi care sa facem sesizare la Parchet si sa cerem banii inapoi plus
      ddespagubiri!
      floridor57@yahoo.de

      • Evolution models s-a transformat intr-o alta firma care racoleaza oameni pe langa Piata Unirii…Astia sunt ca serpii daca nu li se taie capul si nu sunt zdrobiti, apar mereu in alte parti! Atentie mare sa nu cadeti in plasa!

        • pfff…ce sa va spun..tocmai astazi am cazut si eu in plasa lor… Insa,se pare ca nu mai au acelasi nume. ” Agentia ” care m-a racolat se numeste Luxury numaistiucum, si se afla la Romana… Am platit deja 60 de lei si mi-au spus sa vin cu mama intr-o zi pentru interviul cu dna directoare… Nu stiu ce sa fac !! Va rog ajutati-ma,habar n-aveam ca o sa iau asa o teapa. Au si email-ul si numarul meu de telefon . Va rog spuneti-mi ce sa fac acum,sa ma duc sa anulez sau sa nu le mai raspund nimic?? Contactati-ma la mary.meow97@yahoo.com . Trebuie sa facem ceva sa ii oprim ! Daca facem plangere la agentia respectiva,se pare ca tot ce fac ei e sa inchida „agentia” si sa o redeschida sub un alt nume….

          • Am si eu o mare mare mare intrebare : de ce nu te duci la interviul ala? Eu azi m-am inscris si maine merg la interviul ala:| doamne daca nu te-ai dus de unde stii ca ti-ai luat teapa?

            • te asteptam si pe tine sa ingrosi randurile celor care au luat teapa :)))) doar daca nu esti un angajat ( a ) a ,, agentiei :)))

            • exact asta gandesc si eu daca nu s a dus de unde stie? si eu sunt bagata in ceata ca am fost cu baiatu meu i a luat interviu iar a doua zi am fost la sedinta foto .Totul a decurs normal a facut pe putin vreo 250 de poze cu diferite tinute si a ramas k pe 2 sept sa inceapa cursurile.din cate am citit nimeni nu a mers mai departe.parerea mea este k daca era sa fie o firma fantoma din 2007 chiar nu reusea numeni pana acum sa le vina de hac? eu nu cred.

              • traim in Romania. Justitia e departe de a fi oarba, la plicul de bani toti deschid ochii. atunci de ce sesizarile au fost respinse ca nefondate? au cercetat partea economica. functioneaza legal! dar nu contracte de munca pe cei de pe strada, nu profesionalism. Cum va explicati in o data la 2-3 ani firma e cu totul alta? daca ar functiona legal si corect si-ar mentine denumirea, ar cauta sa-si creeze un brand. nu va mai lasati pacaliti.

        • Buna seara, se numeste cumva Vivienne Models?
          Ieri am fost si eu oprita de cineva de la aceasta firma care mi-a dat un pliant si m-a invitat sa ma cunoasca recrutoarea care recruta ptr un catalog de produse cosmetice. Centrul de recrutare era intr-un magazin dezafectat din spatele magazinului Unirea. Acolo m-a intampinat tot o doamna vopsita strident si foarte „amabila” pana in momentul in care am ridicat problema contractului si am intrebat cum se obliga ei sa imi protejeze identitatea cu atat mai mult cu cat e vorba despre imaginea mea fizica. A devenit brusc defensiva si mi-a spus ca ea a terminat dreptul si stie mai bine decat mine cum e cu protectia datelor. Am refuzat sa ma inscriu sau sa le dau alte date si semnez ceva, iar azi m-a sunat iar sa imi spuna ca i-a mai ramas un loc liber si sa ma duc azi sa ma inscriu. Din nou am adus in discutie problema contractului si de data asta, la adapostul telefonului, a fost mai obraznica spunandu-mi ca nu sunt eu o personalitate ca sa am pretentia sa fiu asa de „protejata”. Ma bucur ca am dat peste site-ul acesta caci m-am convins ca intuitia mea nu m-a inselat. I-am „citit” bine, dar am vrut sa vad cat de departe merg.
          E o lectie pentru toti fie ca ati fost pagubiti sau v-ati retras la timp.

  46. In Arad au fost dati in judecata…si au pierdut procesul prin neprezentare.Si apoi si-au luat talpasita din Arad de tot.Pe directoare o chema Carmen si mai nu stiu cum si era o tipa blonda si cu un singur neuron iar eu am fost tot asa Racolata pe strada de un anumit individ numit Rognean Laurian.Seach him pe fb sa vedeti individul care se dadea drept manager la agentia asta fantoma de modele=))))daca mai vedeti sedii First-Face-Models anuntati politia sau faceti o reclamatie la protectia consunmatorului.Nu se poate ca si altii sa fie prostiti de idiotii astia in continuare.multumesc frumos:P

    • de o asa zisa agentie „Evolution Models ” nu stii ce-i cu ea?:))

      • sunt aceeiasi. am verificat. e o firma infiintata anu trecut. sunt firme „sezoniere” sunt f bine organizati. trebuie demascati.

  47. pai chiar am putea face o pagina p fb si sa vedem cati au fost pacaliti de escrocii de la FFM si impreuna sa facem o plangere la judecatorie in care sa cerem inchiderea tuturor sediilor ale acestei bazate pe miniciuni si inselatorii.Am putea chiar sa-i acuzam de furt si inselaciune intr-un proces colectiv intr-o instanta judecatoreasca competenta.Eu stiam ca pe langa sediul din arad,mai aveau si in Pitesti,Ploiesti,Timisoara,Cluj,Brasov,Bucuresti si Constanta.Va rog faceti-va curaj si hai sa luam o atitudine impreuna si sa oprim furtul asta pe fata!!!!

    • kitty, scrie-mi te rog. eu am inceput procedura. zi-mi pe mypersadress

  48. buna.si eu am luat teapa.am platit taxa de 60 de ron la FFM.faza este ca am interviu vineri cu directoarea cica, la ora 11.daca nu imi va innapoia cei 60 de lei am sa chem politia sau opc ceva sa ii inchida odata.bine ar fi sa ii dam in judecata pt ca alti oameni au platit mult mai mult la ei

    • La fel am patit si eu. Ce ai facut pana la urma? I-ai dat in judecata? Ai discutat cu alte persoane care au patit asta?? .

  49. Buna dragilor!Din pacate m-am pacalit si eu azi.La Romana.Partea proasta este ca mi-am dat seama imediat ce mi-a pus in fata directoarea aia zambitoare acel contract.Imi pare rau ca am fost atat de dobitoaca sa scot din buzunar banii munciti de mine, cei 60 de ron, daca ii pierdeam pe strada nu-mi parea rau.Eu sunt foarte suparat pe acesti escroci, nu merita sa traiasca in tara asta.Suntem suparati pe nenorocitul de Basescu si astia sunt la fel ca si el.Nu stiu de unde sa mai fure.Astept un raspuns, haideti oameni buni sa ne adunam si sa vorbim cu cineva de la televiziune despre aceasta problema.Trebuie sa putem sa le facem ceva.Eu una cred ca toti va vreti banii inapoi.Sincer daca astia imi dau banii o sa merg sa cumpar de ei mancare pentru saraci.Asa trebuia sa gandesc cand am deschis portofelul.Azi parca m-a batut cineva in cap.Va urez toate cele bune si sa nu ne mai lasam pacaliti, banii pe care voi i-ati muncit nu-i aruncati peste gard.

  50. Formularele si contractele sunt false. Nu ai nicio obligatie asupra agentiei lor de rahat.
    Nu au ce sa va faca atata timp cat nu este legalizat si autentificat la notar. Singura chestie posibila, desi nu cred ca isi permit sa faca asa ceva stiind ce firma au, este sa va dea in judecata lucru care se poate intinde muuuult si bine si nu o sa platiti absolut nimic.

    • contractul nu tre sa fie autentic. dar chiar si ala semnat poate fi anulat

  51. Deci exact asa mi s-a spus si mie! Eu eram cu tata si eram umpic surprinsa ca el a acceptata asa ceva. Ma rog, mi-au facut cateva poze acolo pe loc si dupa aceea am patit exact aceeasi suma de 50 ron pt inscriere. Tata parea incantat si a platit un avans, adica 200 ron din cei 800. Peste ceva timp am primit un telefon cum ca ar trebui sa ma prezint la un casting. Am ajuns acolo si trebuia sa pozez : cu hainele mele. Tinuta casual, sport si de ocazie. In fine am pozat. Am plecat acasa dupa acea mascarada si a 2a zi tata a primit un mesaj cum ca ar trebui sa ma duc la cursurile de actorie oferite de ei. Nu specifica unde si cand, din cate imi amintesc si nu vreau sa mint acum. Ce-i drept e ca dupa aceel mesaj nu am mai primit nici macar un telefon si au trecut cam 2 ani. Si pozele acelea facute de mine „trebuiau vazute de un comerciant” care isi dadea cu parerea daca sunt sau nu buna pentru reclama lui. Deci…teapa pe fata.

  52. Salut 🙂
    Eu mai eram inscris la MRA (astia is seriosi ) si cand am fost abordat de FFM, am zis de ce nu? mai multe sanse.intr-adevar,mi s-a parut ciudata faza cu taxa ,dar 50 lei nu era mult si cum aveam niste bani hai sa.. cand m-a pus sa faca cele 3 poze, am ramas un pic blocat iar : pe scaun, pozitie de cioban cu mana in falca ,, ma rog, intrai pe net apoi si cand am vazut despre ce ii vorba zic hopa , am scapat ieftin totusi fata de altii !
    Peste cateva zile am primit telefon pt interviul cu d-soare directoare, nu mai stiu cum o chema(Am zis sa ma duc sa vad care e treab, ce vrajeala mai au sa imi spuna) . foarte politicoasa si bla bla-u de rgoare cum ca am sanse sa fac bani si etc…
    Cand mi-a dat contract mai ca nu imi venea sa rad: o hartie mototolita si murdara ( o singura copie doar ) , am vrut sa o intreb daca e facut contractu din hartie igienica reciclata ! Ma rog, o chestie absurda si fara nimic concludent. i-am zis ca n-am bani acu si ca in 2 sapt pot sa fac rost de toata suma. Imediat a sarit de pe scaun : nu se poate, e prea tarziu, oferta e limitata ” . desi ei de atata timp sunt pe strada cu prosteala asta . Si atunci i-am zis ,cum se face ca pe net sunt atatea comenturi ca sunteti tepari ? site-ul vostru e praf,nici u eveniment concret cu sigla voastra,.
    Da, ca e concurenta de vina,ca daca stiam ca e teapa de ce m-am mai dus ? I-am zis ca sa vad ce e de capu vostru. si atunci a ridicat madam vocea, mi-a zis sa ies afara ca nu isi pierde ea timpu cu unu care nu are ce face cu timpu si n-are 200e in buzunare :))))
    I-am zambit frumos si i-am zis ca nu stie ea ce am eu in buzunare .
    Le-am zis unora care erau acolo la asteptare sa nu semneze ca e teapa.. am impresia ca au si niste bodyguarzi pe acolo ca nah, multi ar vrea sa ii ia la bataie

    Buna ideea asta cu stransu mai multi si sa facem ceva.. s-au facut atatea plangeri ,din 2008 am vazut articole cu agentia asta de escroci si ei inca mai sunt in romana si la unirii cu aceleasi replici si cocalari obositi care te abordeaza..

    ce ar fi de facut ? eu am scris niste mailuri unor ziare si la tembeliziuni sa faca un reportaj despre asta , sa stie si populatia care e treaba
    Mereu cand trec prin romana si ii vad pe aia imi vine sa le bag fluturasii aia pe gat si sa ma duc la sediu sa le sparg ferestrele si eventual sa le dau si cu aparatu foto in cap fufelor cu impresii de acolo

    • buna,si eu am mai scris la un ziar..dar degeaba..nu se baga nimeni….tu vrei sa actionei ca sa scapam si pe altii,dar autoritatile parca ar fi mana in mana cu ei sincer….este ceva „ilegal” dar legal….au spatele protejat.

      • faza e ca e bine ticluita afacerea asta.. in contract scrie doar ca tre sa le platesti,nimic de genul ca te trimit la castinguri sau colaborari..
        e site-ul minune pe care cica intra companiile sa caute modele ( ya right ) … practic, ei isi fac treaba,ce scrie in cotract,deci functioneaza legal..
        ca te vreajesc cu diverse e alta treaba pe care nu ai cum sa o dovedesti. ti-au facut pozele, le-au pus pe site,ti-au luat banii.. apoi nu mai e prb lor.
        Dar sincer,cand vad ce e p site-ul ala … cocalari, un nene pe la 40 ani in tricou din ala de plasa si cu ochelari de soare ” mafia ” , unu cu o singura spranceana si acneic,poza facute in trening cu caciula din bazar pe cap… plus multe alte balarii iar pozele sunt facute la modu caricatura parca

        • am nevoie de niste adrese de e-mail de la voi, in cazul in care vreti sa ma ajutati sa colectez informatii. am mais cris la cateva commenturi treaba asta, in speranta ca veti primi notificare prin e-mail si in fine..voi ajunge sa discut cu voi. mersi frumos, astept. 😀

  53. toti vb de tepe dar niciunul de cum sa incheiem contractul cu ei…de ex ai mei nu stiu ce am facut….nu vreau scandal mare….nici banii inapoi ci doar sa inchid contractul cat mai repede…

    • si eu vreau la fel,a reusit cineva ?\

      • chiar asa.nu a inchis nimeni nici un contract pana acum?
        nimeni nu si-a recuperat banii?

        • nu va chinuiti sa inchideti contractul cu ei ducandu-va personal. adresati-va instantei. cel mult trimite-tile o notificare, prin posta cu confirmare de primire(mare atentie, asa va p oate afla adresa si cine stie de ce sunt in stare puteti da o adresa de la munca) , sau prin executor , mai bine
          prin care spuneti ca vreti sa reziliati. Nu va speriati, probabil ati dat un avans. renuntati sa mai platiti, daca va duceti la sediu si doriti sa reziliati nu reusiti nimic, va pot cere bani si pentru asta. nu este legal!!!!! va puteti adresa instantei pentru ca la semnare s-au folosit „manopere dolosive”, la recrutare vi s-a spus cu totul altceva. Eu deschid proces, va puteti alatura. Ii dau in judecata si pe civil si pe penal, pentru inselaciune. impreuna avem mai multe sanse.

  54. Tocmai mi-am luat si eu teapa de la deja faimoasa agentie de „vedete naive in devenire” MEDIA WORLD CASTING :-J….mi-am descoperit cu ocazia asta si latura „muci-sensibila”.M-a racolat la Unirii un pupinbucist si am primit la complimente cat nu mi-a facut prietenul meu in viata asta; mi-am facut o rezerva de complimente pt ink 3 vieti.Da imi placea >:)treb sa recunosc, deja eram o zana cu 3 perechi de aripi si ma pregateam de decolare, cine dracu era cea mai „rasarita”,cea mai „frumoasa” de la metrou Unirii?! eu :>..insa cum toate lucrurile au un pret, am platit si eu o taxa de 65 lei :)))) pai ce complimente pe gratis, cine le face?!…tipa cu care am avut asa zisul interviu, m-a imbrobodit atat de tare incat am scos din buzunar aceasta suma, promitandu-mi marea cu sarea.Initial am crezut k are inclinatii sexuale…dubioase.Bah da’ chiar asa m-am lasat dusa de nas de o pitipoanca, macar dracu’ dk era barbat ma mai intelegeam.Nu sunt atat de naiva sa ma vad mega-star peste noapte,gen Bianca Dragusanu :))) insa mi-a placut ideea de a ma vedea intr-o reclama si mi-am sp „lasa k in decurs de 1 an o sa apara si moaca mea intr-o reclama”..deci cat de tarank trebuie sa fii-uite atat.Mi-a spus sa vin a doua zi pentru a sta de vorba de directorul companiei,pentru a incheia un contract (aceeasi c***a Claudia Olteanu care este si in Piata Romana).M-am dus acasa si m-am informat pe net.Trebuia sa fiu socata de ce citeam ?!:))..am citit comm voastre..si mi-am sp bine am venit in breasla..pana la urma capu’ face capu trage.Insa nu ma resemnasem, vroiam banii inapoi.Si trebuia totusi sa am o confruntare cu aceasta business-woman.A doua zi ma duc in zona Unirii si ma opresc in dreptul unui agarici chiar in plina desfasurare de racolare.L-am intrebat dk Olteanu Claudia este la birou, a sp k nu stie cine e(sa-mi trag palme nu stii pt cine lucrezi?!…ok..ma’ta atunci)si m-a trimis la un coleg care la randul lui racola si asta naivi.Mi-a sp k Olteanu Claudia e la P-ta Romana.bunnn. oricum trebuia sa ma racoresc.Am intrat in acea incapere si i-am spus uneia din duduile care cu o zi inainte m-a pupat in partea dorsala de mi-a amortit c**u si i-am spus k imi vreau banii repr taxa de inscriere.Deja se intamplase „schimbarea la fatza” si toate catzele de acolo erau pe capu’ meu, k scrie pe formular k asta e o taxa nereturnabila(la dracu, chiar ce pct :)))…k in mom ala knd am dat banii pluteam de la atatea complimente:))), k oricum banii ii recuperez din prezentarile ulterioare la care o sa particip, etc. si i-am sps uneia din fetele care deja devenise agresiva in tonalitate k stiu care e obiectul lor de activitate si i-am sp.”Si ok nu vreau sa plec, vreau sa vb cu un director de aici dk exista”.M-a condus o alta tipa la asa-zisa manager, o vampa bruneta,cu silicoanele pana in gat si i-am sp raspicat k imi vreau banii fara alte certuri.Mi-a mai aratat o data formularul de inscriere si mi-a sp k suma este nereturnabila si k in plus s-a emis un bon fiscal,deci chiar dk si-ar dori sa-mi dea banii nu poate.Indiferent de ce ii spuneam nu o puteam da la intors cu ea…toata escrocheria asta e foarte elaborata si sarlatanii astia sunt acoperiti…Ma bucur k nu am ajuns in etapa urmatoare knd trebuia sa platesc pt acel book din cate am inteles de aici de la pers tepuite.Deci m-am invatat minte mi-am luat-o si acum dk mai simt nevoia k cineva sa-mi faca complimente o sa-mi rog apropiatii sa ma minta frumos k de aparut in reclame nu imi mai trebuie.Si ne mai intrebam de ce avem imaginea asta sifonata in Europa

    • nu, nu au acoperire, acelasi lucru am patit si eu. alta agentie director vulpas ioana raluca

    • Buna ziua, scriu aici deoarece „eu mi-am luat teapa suprema” si am mare nevoie de ajutorul vostru, cei ce ati avut de a face cu Olteanu Claudia.
      Povestea sta in felul urmator impreuna cu aceasta am un copil in vasta de 2 ani si 9 luni, problema a aparut acum cateva zile cand aceasta a luat copilul si a fugit.

      Tin sa precizez ca am cunoscut-o pe Olteanu Claudia la finalul anului 2011, am reusit sa o conving sa renunte la acest job in luna iunie 2011 dar nu a durat foarte mult si a revenit mai exact in luna Noiembrie, pana intr-un final in 2012 cand a renuntat definitiv, ea pana sa lucreze la aceasta agentie a fost plecata in Ibiza, lucrand la Ministry of Sound(din cele spuse de ea), apoi sa intors in tara din cauza unui accident(din cele spuse de ea), iar de aici incepe colaborarea cu agentia, mai departe nu trebuie sa povestesc eu.
      Dar orice eveniment neplacut scoate la iveala adevarul, si punand cap la cap au reiesit urmatoarele, persoana ce incepuse sa o caute de 2 luni(sunand la orice ora din zi si din noapte) este posibil sa fie pestele(am reusit sa afluu ca a practicat prostitutia cat a stat acolo), acesta fiind cetatean de origine spaniola, am facut legatura acum 2 zile gasind acte in limba spaniola cat si un document in care ea precizeaza ca el nu are nici o inplicare in cauza caderii ei de la etaj, si surpriza acelasi nume ca cel de pe whatsapp.
      Am nevoie de ajutorul dvs. pentru a castiga custodia copilului, pentru a dovedi in instanta ce fel de persoana este, deoarece un proces de gunul acesta poate dura peste 4ani.
      Va pun la dispozitie adresa de mail sca22012013@gmail.com si numarul de telefon 0741775786 in cazul in care doriti sa ma ajutati cu declaratii.
      Va multumesc
      Adrian

  55. confirm si eu spusele de mai sus!numai ca Agentia se numeste Vivienne Models!
    si a aparut de curand si in Brasov!asa ca mare grija!
    taxele de inscriere sunt de 70 ron si contractul de 250 euro pe un an!
    eu doresc sa imi scrie mai multa lume tepuita de vivienne models pe bmw_service2000@yahoo.com ptr ca doresc sa ii dau in judecata!unele articole din contract sunt interpretabile si exista sorti de izbanda!

    • si noi am patit la fel cu baietelul si tot cu vivienne models.mi-au trimis de la bucuresti cica de la baroul avocatilor somatie.te sustin.nu e vorba neaparat de recuperarea banilor cat de inselatoria in sine si de nesimtirea de care dau dovada.sa trimita somatie dupa ce am platit un avans de 150ron fara sa beneficiez de o poza pe net macar

  56. eu vreau sa ii dau in judecata!cine se baga?adresa mea e bmw_service2000@yahoo.com
    sunt tepuita de catre vivienne models!

    • buna sorina, sunt o mamica tepuita cred de vivianne models in eforie nord!!! ai reusit sa-i dai in judecata si daca da , ce s-a rezolvat?

      • buna,si eu am luat teapa la eforie nord de catre vivianne models in luna iulie 2012

  57. acum e 70 ron :)) ca sa vezi…era sa imi iau azi teapa si eu

  58. Vineri adica 31 martie, veneam cu mama de la doctor, si cand intram pe republici, ma opreste unu din mers si ma intreaba daca vreau sa particip la prostia aia de vivienne models, nici nu a apucat sa termine fraza ca iam zis ca nu ma bag DAR deci aici vine un mare dar, mama s-a bagat repede si a facut intrasa fel sa ma duc sa ascult o proasta cum i-mi cere niste date personale, sa-mi fac o poza, sa platesc o taxa de 100ron de inscriere si dupaia sa-mi mai ceara o proasta inca aproape 300 de euro pentru o tampenie de album, cred ca mama fumase ceva:) de a acceptat sa dea in rate prima transa din suma aia suma aia si partea rea e ca a semnat contractul.Acuma incerc sa-i repar greseala si sa le dau cu contractul de cap.Daca stie cineva vreo modalitate de reziliere va rog sa postati.
    P.S- platesti inainte ca la curve si nu primesti nimic si nici nu ai garantie ca primesti ceva

  59. Mai fratilor, eu mi-am luat TEAPA total, adica tot tacamul: ca o proasta, am platit tot, adica nu mai am nici o datorie la ei. Sunt corecta. Din decembrie 2011 am facut pozele si nici pana in ziua de azi nu am albumul. Nu se stie ce s-a intamplat cu el. S-a pierdut pe traseu probabil, intre Unirea si Romana. In cazul acesta, nici macar nu figurez in baza de date. Nu sunt nicaieri, dar banii i-am dat. Am dat mereu telefoane, dar degeaba. Am inteles acum ca s-a schimbat conducerea, au fost niste probleme, niste incurcaturi, probabil nu s-au mai inteles la furtisaguri, cred ca au dat-o afara pe tipa aia din Romana, Vulpas parca se numea. Saptamana viitoare am de gand sa ma duc peste ei sa fac scandal, cine mai vine?

  60. A reusit cineva sa inchida contractul cu ei,si eu am fost la fel pacalit…

    • eu am incheiat contractul:((((.am patit si 50de euro:((((

      • nu stiu cum puteti face asa ceva. inteleg ca nu aveti studii juridice, dar nu aveti nicio obligatie, decat cele din contract. daca nu va intepliniti singura obligatie pe care o aveti sa veniti la programarile foto, iar daca nu o respectati pierdeti avansul. nu intele…cum sa mai dati niste bani ca sa inchideti un contract. nu e ca la vodafone….si acolo inca exista legea contra clauzelor abuzive, in vigoare, dar ei se fac ca nu stiu….. va sfatuiesc sa va duceti la politie sa ingrosati teancul de plangeri, poate asa se face ceva. mai puteti cere daune pe latura civila sa cereti contatarea nulitatii contractului. bine…daca aveti bani de dat aiurea treaba dvs…dar pacat de ei. mai binei-ati fi dat unui cersetor, desi acolo treaba e mult mai suspecta. asa…platiti cafele pe dorobanti si bautura in bamboo. sesizarea politiei in caz de nelegalitate contatata chiar de dvs este o obligatie civila, sau daca sunteti sensibila la obligatii atunci sa o numim o chestiune de bun simt. in ziua de azi e indeajuns sa accesezi internetul….uneori nici n-ai nevoie de cunostiinte juridice….daca nu facem apel la bun simt ne vom lasa furati de toti. actionati, nu mai stati in pasivitate pentru ca si asta e o forma de complicitate.

        • multumesc pentru sfat!

          • cu mare placere. in situatia dvs au mai fost si altii. duceti-va si reclamati, nu va ia mult timp! iar la instanta, puteti trimite si cu posta actiunea, la judecatoria sector 1. cu putina bunavointa gasiti pe net si modalitatea in care sa o formulati.

  61. eu am sa-i dau in judecata, va rog sa ma contactati. am facut plangere la politie. impreuna putem opri o escrocherie sub mai multe denumiri va voi contacta pe cele care si-au dat adresa, celelalte va rog sa faceti la fel. multumesc

  62. despre” Evolution Models” ati auzit ceva? Sincer sunt sceptic………

    • da, e aceeasi teapa. am luat-o eu . m-am dus la politie, daca depunem mai multe plangeri putem sa oprim o escrocherie care fraiereste o tara intreaga. e o alta firma, infiintata fix acum un an. vor urma si altele, sub alte nume, in alte orase, si aceasta dna dir vulpas ioana raluca va prosti poate tinere studente care-i vor da banii de chirie in speranta ca vor „recupera investitia” din aparitiile promise. cum sa dai un avans si suma de 198 de euro in rate pana in iunie si promovarea sa inceapa abia dupa 2 luni. e o teapa. ” intermedierea’ pe care o presteaza , cica va consta intr-o vanzare, in cel mai bun caz, a bazei de date. sa nu mai vorbim de posibilitatea de a procesa imaginile deja capturate si sa va vanda pur si simplu. trebuie sa luati atitudine. duceti-va la protectia consumatoruli cel putin, faceti plangere, depuneti copie dupa bon. se poate trimite si prin fax cererea. nu lasati ca astfel de personaje sa vanda minciuni, si sa se imbogateasca pe nedrept.

      • da-mi un id de mess sau cum sa te contactez ca ma duc si eu sa depun plangere, dar trebuie sa ne mobilizam mai multi……..acuma sa vedem cine vrea sa mearga, pe blog pot si eu sa spun sa merg si cand e ceva concret nu mai apare nimeni:))

        • mypersadress@yahoo.com

          • eu am facut asta, am reclamat si la ANPC, maine la consiliul concurentei pentru ca firma se foloseste de nume sonore, televiziune, proiecte si nu cred ca au vreun contract cu ei. si chiar daca ar avea cu siguranta nu ar avea voie sa spuna asta. toate contractele au clauze de confidentialitate.

            • si totusi,cris, ..ai rezolvat ceva cu asta? ma asteptam sa scrieti si voi ce ati facut in urma plangerilor… 😦 ..din pacate,ei continua cu aceeasi nesimtire sa prosteasca oamenii..

  63. buna ziua!
    ati auzit cumva de agentia „Luxury casting and models agency”? astazi am fost recrutata de aceasta agentie in zona metrou Romana, Bucuresti pentru aparitii tv, publicitate, aparitii in reviste, etc. mi-au spus ca trebuie sa platesc doar 65 lei si luni am intalinre cu directoarea agentiei. dar cand am cautat site-ul agentiei ( http://www.luxurycasting.ro) nu l-am gasit si am inceput sa am dubii.
    va rog, daca ma puteti ajuta cu niste informatii, v-as fi recunoscatoare!

    • Renunta! Nici sa nu te gandesti sa le mai dai ceva bani…de fapt daca vrei sa te duci la interviu, du-te! Dar trebuie sa te pregatesti psihic de acasa ca sa rezisti tentatiei de a da banii pe care o sa ti-i ceara cu siguranta…si au destul tact sa te faca sa-i dai! Daca ar fi ceva serios si chiar ar fi interesati de persoana ta ca sa te pregateasca si sa faci cariera n-ar cere ei bani…dar interesul lor sunt de fapt banii tai!

      • Nu se percepe de nici un fel taxa de inscriere sau de orice alta natura, sa nu platesti NIMIC.

        • sau sa-i platesti cu bacnote false si iti mai lasi si un portofel cu cateva sute de euro la imprimanta , vezi reactia lor si cum boltesc ochii ::::))))
          sunt niste nespalati astia de la First face models

    • buna ioana. cum am mai spus, ei se folosesc de mai multe nume. de verificat e simplu. pune pe google numele societatii care apare pe bonul pe care l-ai primit si vei gasi afisari. vezi daca corespunde CIF-ul.pe vrajitorul.ro apare firma. daca e infiintata recent e dubioasa. vezi daca nu cumva directoarea cu care ai intanire nu e ioana vulpas. de asemenea poate fi si o alta impostoare. daca vrei sa te convingi ia in calcul toate situatiilepe care le-am expus pe blog-ul asta, cu totii. daca vrei poti sa lasi in geanta telefonul sa mearga pe inregistrare, asa vei avea cu ce sa dovedesti in situatia in care vor proceda la o inselatorie de categolia celor „auzite” aici. mult succes, si atentie, nu plati nimic. daca ti se cere sa semnezi ceva pe loc e doar o capcana.

      • si daca nici macar pe vrajitorul.ro nu apare ? 😀 e vorba de cea mai noua „agentie” despre care se vorbea mai sus (Luxury Agency SRL )

    • am fost si eu la Luxury si chiar am ajuns la casting pentru emisiunea Secrete de Stil. nu ma asteptam sa primesc asa repede o propunere.

      • Buna Mihaela., spune-imi. ai semnat vreun contract? ai facut book-ul? cit le-ai platit si dupa castingul respectiv, ai primit bani?

        Intreb pentru ca si eu am fost la ei si ma intereseaza. astia par destul de seriosi?

        • Angie nu pica in plasa lor sunt la fel ca ceilanti doar promit nu e nimic serios ascultama pe noi ne-a chemat cu piticul la inceput a zis ca este totul grtuit bla bla si dpa ce i-au facut doua poze langa un perete ( halal profesionisti ) ne-au spus ca vom fi contactati pt a semna un contract ce-a ce sa si intampla am fost sunati cam la doua zile si invitati la intalnirea cu marea ,, Directoare ” care mai ca nu la pupat in fund pe cel mic doar doar semnam contractul cand am intrebato ca ce garantie am ca , chiar va fi chemat la castinguri reclame mi-a zis ca ei nu promit nimic ca poate dura si 4 luni pana sa obtina ceva .. am citit si faimosl contract unde scrie ca nu se obliga decat s afaca un book de poze care pun pariu ca este unu mizer , cand am rugato pe d-na sa ne dea un tim de gandire ne-a zis ca nu ca locurile sunt limitate si pierdem daca nu incheiem contractul de 260 euro .. bineinteles ca am refuzat ..si glasul dansei nu mai era asa de mieros ca inainte … pe hol mai erau parinti cu copii abordati de pe strada si o doamna in varsta pe care incercau sa o faca sa plateacsa pt inscrier daca nu aveti 60 de lei dati 30 si restul maine .. eu zic s adeschizi ochii foarte foarte bine si sa nu te amagesti pt ca o AGENTIE SERIOASA INVESTESTE IN MODEL este exact ca si cum ai plati s afi angajata eu zic sa le dai pas .. eu cred ca Mihaela este o angajata dea lor nici de cum un model a agentiei

        • In aceiasi perioada am fost acolo fiind racolati de un tip,pana si pe sotul meu l-a aburit si am platit pentru o poza 69lei.poza fetitei mele nici macar pe site nu e,ce sa mai zic de celelalte promisiuni! Niste profitori…

    • aceeasi agentie ma abordat si ep mine(de fapt ptr fetita mea de 2 ani)dupa ce am citit comentariile voastre nu am incredre in ei.mai rau este k eu am semnat si contractul si am dat un avans de 50 de euro.luni are sesiunea foto la care nu cred k ajung:((((

      • sunt niste bani si aceia. sfatul meu: daca mai aveti pana la programare trimiteti cu posta cu confirmare de primire o notificare prin care spuneti ca vreti rezilierea contractului intucat v-ati razgandit. cu siguranta nu o sa va raspunda. sau dati telefon. sunteti perfect indreptatita sa-i cereti restituirea pe calea judecatii. am mai spus cum sa faceti o actiune civila, daca nu oricum va pot introduce eu in cauza pe care o s-o inaintez eu.
        mult succes, ganditi-va ca de banii aceia i-ati fi luat ceva copilului, nu se cuvine sa ramana cuiva care provita de increderea dvs.

        • Mai oamenii buni deschideti bine ochii nu cumparati iluzi !!!!!!!!!! Ma enerveaza la culme ca exista asemenea ,, talhari ” care sunt lasati in voie sa insele fara a se lua nici o masura in potriva lor Va consolati cu gandul ca ati fost pacaliti si va promiteti ca data viitoare nu veti mai cadea in plasa nimanui , in loc sa va adresati organelor abilitate pt a va ajuta sa starpiti ,,lichelele ” o melodie a celor de la Morometi ,, ROMANIA TREZESTETE ” se potriveste perfect acestei situatie .Cei care ati fost pacaliti ascultati sfatul lui CRIS si actionatii in judecata nu va lasati , nu mai dati nici un leu nu au ce va face legal acel contract este egal cu O unele ,, agentii ” nici macar nu sunt inregistrate la Registrul Comertului ..

    • eu un am fost cu fiul meu ce sa zic deocamdata totul a decurs normal .Interviul sedinta foto iar acum urmeaza sa inceapa cursurile id meu este gyna_love_79 daca vrei sa vb mai pendelete

  64. un partid nu vreti sa faceti? =))

  65. un partid nu vreti sa infiintati?:):)):))))

  66. in Romania partidele politice ar sprijini astfel de practici. Le-ar oferi si un cadru legal, vreo „lege speciala” s-ar gasi contra unui comision….D’asta suntem unde suntem si nu o sa schimbam sistemul corupt, pentru ca ii incurajam, nefacand nimic. poate am picat de prosti, dar avem un avantaj, pentru ca, din cate vad suntem multi. E un fel de Bancorex…

  67. de vivienne models management stiti ceva???/
    va rog sa imi spuneti ca nu vreau sa iau si eu teapa

  68. cred ca si viviene models tot la categoria asta intra. parca am citit pe undeva despre ei. da un search pe vrajitorul.ro si vezi de cand e infiintata

  69. am citit si din comentariile de mai sus reiese ca si viviene midels e tot o firma pusa sa faca profit din amagiri si escrocherii. e o firma din brasov. vedeti de cand e infiintata si va lamuriti. au fost doua comentarii in acest sens in martie, si recent in aprilie. deci nu va mai lasati amagiti si haideti sa facem front comun. am mai dat id ul meu, daca vreti sa va recuperati „investitia” procedati in felul urmator: reclamati-i la protectia consumatorului, politie, e caz penal ce fac oamenii astia, in mod organizat si aparent legal.

  70. @lavinia: si eu am demarat procedura de a-i face sa raspunda, daca crezi ca te pot ajuta, contacteaza-ma : mypersadress

  71. Buna seara tuturor . In cursul zilei de azi am fost oprit in zona pieti romane de catre un tanar . Eu eram cu sotia si copilul . Am intrbati daca vrem ca copilul nostru sa apara in reclame , reviste sau video clipurii. Am mers la Firma LUXURY CSTING & MODELE AGENCY . Am semnat un formular si am platit suma de 45 ron . Este oare teapa ?.

    • Cel mai probabil. Cititi comentariile de aici, si vedeti daca incearca aceeasi strategie si cu dumneavoastra.

    • este teapa si noi am fost pe puctul de a fi pacaliti de acesta pseudo agentie noroc ca am citit omentarile de aii cu cateva zile inainte ca alfel cadeam in plasa lor .. au un stil de a te vrajii … cand iti promit marea cu sarea parca iti dau un drog si nu mai poti gandi limpede .. Slava Domnului ca mi-a dat ratiune pe moment si nu mi-am pierdut ratiunea

  72. evolution models si-a muta „caravana” de racolare la unirii, sub numele de viviene models. iar mi s-a oferit un pliant ademenindu-ma cu aceeasi poezie ” cautam persoane obisnuite”. daca inainte distinsa doamna dir mi-a zis ca aduc cu angelina jolie, acum eram obisnuita…in fine…am intrebat daca e directoare ioana vulpas. agenta a zambit, semn ca am deconspirat-o si m-a intrebat daca am mai lucrat. i-am zis politicos ca altadata, mai trec prin zona si acum nu am timp.

  73. salutare!ma bucur k am gasit comentariile voastre!pe data de 12 iunie 2012 am patit si noi acelasi lucru ca si voi.am luat teapa de la agentia luxury casting &models cu sediul in bd magheru 38 si in piata unirii 17 et 1.mai este cineva in aceasta situatie?ei se lauda ca nu se numara printre cei care dau tepe.

    • hotul neprins e negustor cinstit :)))

      • dap!

        • Si eu sunt in aceeasi situatie…. Dar totusi,nimeni nu a facut nimic impotriva acestora ??????

  74. buna!

    • super, sper sa fie pedepsiti si sa se sesizeze cineva, mai mult decat pana acum.

      • eu nu o sa las lucrurile asa daca intradevar este teapa! nu am ajuns la sesiunea de poze dar sincer dupa ce am citit aici nici nu cred k are rost sa ma mai duc(este vorba de fetita mea de 2 ani).ma intereseaza daca cineva a auzit de luxury casting&models agenci cu sediul in bd mageru nr 38 si piata unirii ne 17 etj1.multumesc

        • cred ca sunt tot ei. am trecut recent si pe la unirii, in fata la kfc…si i-am daca e dir. dn-a vulpas. m-a intrebat daca am mai fost la ei. si a zambit cu subinteles donsoara care m-a abordat cu un fluturas….
          mare atentie, daca e ceva dubios nu cadeti in capcana si faceti demersurile legale.

          • ei nu au parut dubiosi,dar citind comentariile voastre am intrat la banuieli!au acelasi discurs!

            • lordy credema au acelas discurs ca toti .. Vei fi sunat(a ) sau chetma(a) la intalnirea cu doamna directoare dansa o domna draguta ,blonda iti va zice ca dintr-un teanc de 200 de formulare copilasul a fost ales ( ei cauta 15 sau 10 copii pt A colabora cu Nivea , pampers etc… numai companii mari )il va lauda la maxim este cel mai dulce cel mai frumos are cei mai dulci ochi si multe multe dulcegarii .. acum incepe distractia iti va vb de faimosul contract intre voi parintii si agentia un ctr pe 2 ani une ei chipurile va face din micul copilas o vedeta ,, practic te face sa visezi cu ochii deschisi si daca nu esti cerebral pe moment te pierzi si uite asa semnezi FAIMOSUL CONTRACT adica mai pe romaneste ITI IEI TEAPA … si eu cand i-am spus ca sunt multe patatii publicate pe net despre agentii mi-a replicat ca ei sunt o agentiie serioasa ca nu au scaune de 20 de lei si un sediu impozant parca pe mine asta ma intresa … mi-a dat si contractul sa il citesc unde scria calar ca ei nu vor realiza decat un book de poze si cam atat bine cucoana imi promitea aparitia in reclame fara a mai fi necesar un casting cea ce nu are cum sa fie real pt ca totul depinde de realizatorul recalmei , producator etc.. ei aleg nu agentiile .. dupa ce a incercat sa-mi vanda vise mi-a zis sa ii dam raspunsul , noi i-am cerut timp de gandire pt a lua o decizie raspunsul a fost calarr NU SE POATE LOCURILE SUNT LIMITATE TREBUIE SA-MI DATI UN RASPUNS PE LOC aici a inceput sa se spulbere visul meu si sa ma trezesc puctul culminant a fost cand am intrebato CAM CAT DUREAZA APRITIA LUI IN RECLAME ? mi-a spus ca poate dura si 4 luni eeeee de aici am auzit celebrul TRINC ( daca ai vazut vacanta mare )parca imi suna cunoascuta acesta replica asa mi-am dat seama ca totul se va dovedi a fi o mare mare TEAPA si am scapat ca prrin urechile acului … bine recunosc NOROC CA NU AM FOST SINGURA ( Sotul din doatare ma insotit ) ca altfel picam in plasa lor RECCUNOSC … Asa ca draga Lordy daca vrei mergi mai departe si te vei convinge ca totul se va derula exact cum ti-am povestit !!!!!!!!!! SUNT 100% convinsa

              • multumesc de sfat,dar noi am luat deja teapa am semnat deja contractul,am platit 50 de euro si aveam prigramare(cu fetita de 2 ani) luni ptr sedinta foto la care nu o sa mergem!o sa consult un avocat si sa vad ce este de facut!va anunt!!!!!! o zi buna!

        • 1 .pe mine nu m-au tepuit ,ok?am primit book-ul si am castigat deja 500E .
          2Ai auzit de Rares Perca?el face fotografiile.am nmai vazut bookuri la contract si erau noi
          3fOILE DE CONTRACT ERAU CURATE ,NESIFONATE.
          4.Astia sunt seriosi!

          • daaaaaaa da sigur cum sa nu … Poate ai fot un caz fericit dar nu prea cred :)) sau poate esti angajat/a a agentiei si cum aceste comentarii nu aduc profit te-ai gandit sa faci putina reclama pozitiva … sti ceva nu prea tine pentru ca sunt multi ,, TEPUITI ,, agentiile serioase INVESTESC IN MODELE nu cer bani ..si ia gandeste putin mai crezi ca asa orcine poate face modeling , reclame etc.. asa cules de pe strata ????? Hai sa fim seriosi .. Putina ratiune !!!!!!!!!!!!

          • pai la cat castiga ei , 5000 euro pardon 500 euro e un nimic. Bucurate de bani dar ai grija, sa-ti lasi datele sub protectie :))

        • da eu .dar deocamdata vad ca totul a decurs normal inclusiv sedinta foto dar sa vad ce urmeaza mai departe .pe 2 sept incepe cursurile acelea oricum nu le mai dau deocamdata nici un ban.putem vb idul meu este gyna_love_79

          • DEOCAMDATA vorbim peste 2,3 luni cand va veti conving ca e o mare TEAPA

  75. inca un sfat. duceti-va dar mai intai aveti grija sa filmati. sau poate va ia in serios vreun politist si face un flagrant. si inducerea in eroare la semnarea unui contract, daca nu se incadreaza la fapta penala tot nu tre sa va ia banii pe promisiuni. ce vand ei sunt servicii. ca ei ofera zero e partea a doua. incaceva. mai intra la penal si pe concurenta neloiala, faptul ca se folosesc de firme sonore pt a avea credibilitate. btw, chiar isi zic ca fac parte dintr-o multinationala. minciuni, la registru e firma romaneasca infiintata acum 1 an. daca aveti dubii cu privire la noile firme dati o cautare cu prefix de sc in fata, aveti oricum bonul fiscal. ….pe net apar informatii despre societate, dupa cod veti afla cand a fost infiintata. deci dreptatea e de partea voastra. aveti o datorie fata de ceilalti, de studentele care-si dau banii de chirie, de mamele care cheltuie banii pe nimicuri in loc sa beneficieze de ceva concret copilul lor, aveti o datorie fata de oamenii de bun simt ca dvs, dar in primul rand fata de onestitatea dvs care v-a fost inselata.

  76. am revenit cu aceeasi atentionare: nu mai platiti nimic. si daca ati dat taxa si daca ati platit avans pe contract!!! ducetu-va la instanta! politia nu afacut nimic, am primit raspuns ca nu au gasit nici o neregula, bineinteles au uitat sa cerceteze ca dna directoare si-a infipt ghiarele in mine, la propriu, cand i-am cerut respectuos sa-mi returneze taxa. Din experienta, nici parchetul nu e mai „harnic”. Poate un judector va facedreptate, macar sa va recuperati banii, pe actiune civila. Multi, putini…sunt banii vostrii!

  77. atuci incearca sa cauti aceasta firma pe recom. acolo sigur e afaisata. Orice comerciant se publica pe siteul Registului comertului. E foarte simplu :d

  78. draga Mery, cum am mai spus nu s-a rezolvat nimic. Desi dna politist mi-a zis ca sunt f multe plangeri am primit raspunsul cercetarilor lor” nu s-au gasit fapte de natura penala sau contraventionala” -serviciul fraude. Nu am depus la parchet, poate o sa-mi fac timp si pt asta, dar nici acolo nu e harnicie, plus ca sigur e vb de spaga. Nu pot sa cred ca ei platesc toate taxele. Cu siguranta angajatii nu au forme legale….TRAIM in romania. Interesant ar fi sa citeasca o televiziune….poate asa ar iesi publica toata povestea…. La instanta poate aveti noroc. eu am platit doar taxa, nu mai m-am deranjat sa fac plangere si acolo. oricum, ma revolta toata treaba asta. atatea escrocherii si nu reuseste numeni sa-i opreasca. spunea cineva ca ar fi colaborat cu ei si a fost ok. nu neg asta, numai ca „masele”, oamenii obisnuiti, au fost pacaliti: „platiti taxa si aveti garantat…. ” si apoi le indesa un contract cu alte comisioane platite degeaba, dar tot cu „garantii” , si nici macat un casting, dupa cum spun cei

  79. Si eu am luat teapa, insa, cel putin, mi-am recuperat cele cateva milioane pe care le dadusem. Am venit in ziua in care trebuia sa pozez, spunandu-i ca vreau sa anulez contractul. Mi-a spus ca, din pacate, trebuie sa mai platesc 70 de euro, pentru ca book-ul costa mai mult decat platisem eu, adica 90 de euro. I-am spus ca nu am de ce sa platesc, din moment ce nu am beneficiat de niciun serviciu. Mi-a spus ca, din moment ce nu am anuntat cu cel putin 24 de ore inainte ca anulez programarea pentru sedinta foto, se considera efectuata, si, ca atare, trebuie sa platesc. Ce ironie…
    I-am spus ca nu am de gand sa mai dau niciun ban, si ca imi voi lua toti banii inapoi, pana la ultimul leu. M-a facut in toate felurile (in conditiile in care, inainte, imi facuse complimente care sa-mi ajunga pentru toata viata), dupa care mi-a spus ca isi va contacta avocatul, in cazul in care nu am de gand sa platesc, si ca, cel mai probabil, ma va da in judecata. I-am spus ca nu e nicio problema, si ca voi face toate demersurile necesare pentru a-mi recupera banii. Mi-a spus ca nu e posibil.
    Dupa mult timp irosit in biroul unei analfabete care se incadreaza perfect in stereotipul elevei care invata forma literelor din caiet, care isi stie textul, doar il tot repeta si adapteaza de cativa ani, folosind alte nume, care vrea sa para sincera, am ajuns, in final, sa-mi recuperez toti banii. Adevarul e ca mi-am cam infipt dintii in ea, chiar daca a recurs la amenintari. Ei bine, solutia e simpla – nu va lasati intimidati, recurgeti si voi la amenintari, in primul rand la ANPC, apoi la politie. Daca faceti inscrierea in Bucuresti, la sediul lor, e destul de posibil sa primiti banii inapoi si pe inscriere, sub presiunea politiei. Totusi, nu uitati – totul trebuie sa se desfasoare destul de repede, ei vor cauta sa traga de timp. Sunt banii vostri munciti, pe care aveti tot dreptul sa-i luati inapoi. Nu va lasati intimidati de ei! Sunt niste sarlatani nenorociti, instruiti sa minta in ultimul hal. Sa fim seriosi, adevaratele agentii de modeling nu acosteaza modele de pe drum. Ar fi jenant…
    Tot ce pot spune este… succes cu recuperarea banilor!

    P.S. Tipa este o blonda veritabila.

    • ma bucur tare sa aud ca cineva a reusit s aisi recupereze banii de la sarlatanii astia bravooooooo

    • eu nu am reusit sa recuperez cei 70 de lei de inscriere (mai mult nu am dat pentru ca mi-am dat seama de pacaleala dupa „interviul” cu distinsa dama demna de bordel. cu politia nu am rezolvat nimic. au zis ca sunt „curati”. nici macar nu au analizat plangerea cu privire la agresiune (pt ca m-a impins si m-a bruscat atunci cand le-am cerut banii pe inscriere). ai avut noroc. in tara asta trebuie sa iti faci singur dreptate. de la anpc am primit raspuns ca nu e de competenta lor, nefiind un comerciant ci un reprezentant ( adica un mandatar care cica m-ar promova), asta desi e inregistrat la reg com…nu s-a auzit de servicii. concluzia o trageti voi…in cetara traim.

      • fetelor, eu va zic ca a expirat termenul de un an si nu au mai actionat…decat sperie cu avocati si chestii legale

  80. Luxury Casting & Models Agency, am semnat pe 10 mai 2012 un contract de promovare cu ei pt fetita mea .. inca nimic la orizont! am primit asa zis-ul book, care este mult sub cel de la 1 an facut cu ocazia turtei, insa nimic in plus!

    • pai de la ala cu Luxury am luat si eu teapa…

  81. Sunt excroci la drumul mare!Si eu am fost pacalita pe 14.08.2012.Vreau sa-i dau in judecata sa recuparez banii!Cine se mai alatura?

    • eu as vrea sa ma alatur ,si eu am fost tepuita pe 29 .08.2012

      • Si eu am fost pacalita in Eforie Nord pe 12.08.2012 de Vivianne models! Ma alatur voua pt ca vreau sa-mi recupar banii!!!

    • numaru meu este 0742848082

  82. SI EU AM INCHEIAT UN CONTRACT CU LUXURY

  83. Acum s-a schimbat in Vivienne models. Aceeasi angajati, acelasi decor, cand le-am cerut banii inapoi au zis ca nu sunt Firstface model, ca nu au de-aface. In mijlocul Bucurestiului la unirii are loc escrocheria asta! Fetelor/baietilor nu va lasati pacalite de baietii din fata de la New Yorker!

  84. Eu m-am inscris la agentia Vivienne Models in Bucuresti de ceva timp si pot spune ca ei cel putin m-au sunat pentru a lucra ca promoter pentru o companie de alimente. Am fost acolo, m-au instruit ce sa fac, mi-am facut treaba si mi-am luat banii stabiliti. Precizez ca am mai participat si la un casting si urmeaza sa fiu contactat pentru urmtoarele etape. Personal nu am ce sa zic de rau la adresa lor atata timp cat m-au contactat si mi-am recuperat investitia in colaborarea cu ei de cel putin 3 ori.

    • Sunt sigura ca faci parte din reteaua lor si nu esti unul dintre noi care a fost tepuit………asa ca lasa vrajeala

      • nu zice nimeni ca firma nu-si indeplineste oibiectul de activitate, dar pe langa are un altul ” teapa”. promite ceva „garantat” si in final obligatiile asumate „verba” sunt optionale. Le dai o carca de bani pentru promisiuni, Nici macar „TAXA DE INSCRIERE” nu se justifica. e o taxa pentru fix nimic, Cele cateva cadre pe care nici macar nu ti le dau pe hartie. DECI E ESCROCHERIE LA DRUMUL MARE.
        Succes celor pe spinarea carora fac alti bani, mai mult sau mai putin legali. Gantiti-va la comisioane.

  85. Si eu am fost pacalita azi la Romana de Luxury casting & models agency. Am platit taxa de 60 ron plus 100 ron parte din prima transa, iar maine am programare pt sedinta foto. Deja nu o mai pot anula pt k in contract scrie ca se poate face cu cel putin 24 de ore inainte. Deci nu mi-au lasat timpul necesar de a ma razgandi. In fine, nu povestesc mai mult pt ca mi-am citit povestea din „gurile” celor de mai sus. Voiam doar sa stiu exact cum imi pot recupera banii. Nu pareri doresc, ci raspuns de la cineva care a reusit sa isi ia banii inapoi. Si care este metoda eficienta de a anula contractul ? Am auzit multe variante si chiar nu vreau sa mai aud supozitii. Las aici mail-ul meu ( gabi.popescu89@yahoo.com) , sa imi scrie cineva care a reusit sa iasa cu bine din povestea asta. Daca exista…si daca are amabilitatea sa ma ajute. Multumesc anticipat ! bafta tuturor…

  86. Dacă sunteţi persoane escrocate de astfel de agenţii de modelling, vă invit să ne adunăm aici şi să luăm atitudine pentru a ne recupera banii şi a-i pedepsi pe escroci http://www.facebook.com/pages/Escrocii-Elite-Models-Management/505116486183510 ( daţi Like )

  87. nu va lasati pacaliti de „cautatori de fotomodele”

  88. Sa-si cumpere lumanari de toti bani sau pastile

  89. nu va lasati pakaliti datile cu flirt

  90. Ai fost pacalit de racolatorii acestor agentii si de madam director Ioana Vulpas sau altii asemenea ei ?
    Haideti sa luam atitudine !
    Sa nu ne lasam pacaliti de promisiunile si vrajelile lor!
    Nu le mai umflati buzunarele lor cu banutii munciti din greu de fiecare dintre noi !
    Cei care ati fost pacaliti , nu ramaneti in tacere !
    Haideti sa-i pedepsim !

    Iata cateva din agentiile care au functionat p
    ana acum si prin intermediul carora domnii din conducere au inselat o multime de oameni :
    THE FIRST FACE INTERNATIONAL SRL
    FIRST FACE GENERATION MODLES SRL
    FUSION MODELS SRL
    FIRST FACE MODELS ACTIVE SRL
    FUSION MODELS STUDIO SRL
    FIRST FACE EUROPEAN MODELS SRL
    SUN MEDIA EUROPEAN AGENCY SRL
    FIRST FACE INTERNATIONAL MODELS SRL
    VIVIENNE MODELS SRL
    VIVIENNE MANAGEMENT MODELS SRL
    VIVIENNE INTERNATIONAL MANAGEMENT SRL
    Acestea sunt doar o parte din ele .
    Oamenii din conducerea acestora sunt :
    MIHASCA DOREL ALIN
    MALEA CATALIN MARIUS
    FRUMUSELU DANIELA VASILE
    IOANA VULPAS
    Acestia sunt doar cativa dintre ei
    Cine doreste sa le faca plangere impotriva acestora , va rog sa-mi transmiteti un email la adresa „josteparii@yahoo.ro”
    Eu voi fi prima persoana de pe aceasta lista .
    Cu cat suntem mai multi , cu atat mai bine !
    Sa le dam o lectie pe care sa o tina minte pentru totdeauna !
    Daca ai fost angajatul unei asemenea agentii , apelam la constiinta ta sa ne ajuti sa facem dreptate !

  91. stiti ceva de Luxury Casting Agency?este teapa?

    • Luxury e teapa 100%!

      • Buna.Si eu am fost la interviul de la Luxury..esti sigura ca e teapa?de unde stii?te-au tepuit si pe tine?ms frumos

        • da, si am patimit mult pana mi-am luat banii inapoi… nu-mi mai facusem atatia nervi toata viata.. spre rusinea mea, am luat teapa de la nenorocitii aia.

          • ok..iti multumesc mult pt raspuns!bine ca pot sa ma opresc aici..60 lei nu mai conteaza!te pup

            • Pentru tine nu contează! Dar pentru ei, da! Pentru că iau 60 de la tine, 60 de la mine, de la altul reuşesc să ia mai mult şi tot aşa! Nu ştiu cum puteţi sta aşa resemnaţi şi să nu faceţi nimic! Eu am depus plângere penală la procuratură, acum câteva zile am fost şi am discutat cu poliţistul care se ocupă de caz. În birou acolo era un alt poliţist care împreună cu al său copil, fusese şi el abordat de escroci! Nu ştia că este o escrocherie, însă nu le-a dat bani! Eu voi merge până în pânzele albe să îi văd pedepsiţi! Cine vrea să se alăture, putem lua legătura aici: http://www.facebook.com/pages/Escrocii-Elite-Models-Management/505116486183510

              • buna! am patit-o si eu 😦 cu General Management Models la Obor…imi poate spune cineva cum si-a recuperat banii/ daca a reusit? am platit 100euro din contract, iar maine la 20.00 am sedinta foto la Romana…mi-e si frica sa ma duc singura :((

  92. Nu stiti nimic despre Agentia New Media Casting?Daca ii o agentie de incredere sau nu?Va multumesc!

    • Daca ti se percepe orice fel de taxa, nu te duce ca nu e agentie ci o pacaleala in care din pacate multi au cazut…

  93. Ati auzit ceva de Agentia New Media Casting?daca ii de incredere sau nu?Va multumesc!

    • Daca ti se percepe orice fel de taxa, nu te duce ca nu e agentie ci o pacaleala in care din pacate multi au cazut…

  94. buna tuturor.eu astazi am fst racolata la romana de un baiat care incerca sa ma ameteask cu complimente.ma ds sus intrun apartament unde erau trei tipe care parese imi dadeau note cand am intrat .o cucoana mai in varsta incerk sa ma ameteask k sunt potrivita pt emisiuni gen drept la tinta si pt reclama la vopsea wella.iam spus k eu am fct figuratie dar prin realitatea tv si k nu vreau sa ma inscriu la ei,atunci mia smuls fluturasul pe care mil daduse tipul si mia dat un amarat de biletel cu adresa de facebook si cu nr de tel.alcris se numeste firma.eu atat va spun k sa fc figuratie nu trebuie sa achiti nici o taxa,mie la realitatea nu mi sa perceput o astfel de taxa pt k ei isi iau banii de la producatori ,asa k nu mai fiti asa increzatori cu aceste agentii si dc va racoleaza pe strada nu ii bgt in seama k va pierdeti banii aiurea.app taxa era de 70 ron si la mn este a doua astfel de agentie care imi indruga verzi uscate si un pik se panicheaza cand aude k eu am si fct astfel de lucru dar cu oameni seriosi.

  95. trebuie sa facem plangere penala, cu cat mai multe cu atat mai bine, vomm avea mai multe sanse sa sesizam Parchetul sa demareze o ancheta. m-as bucura din suflet sa fie demascati si sa nu mai insele si alti oameni. si eu am intrat intr- patanie foarte neplacuta cu o agentie de-asta, in spatele careia se afla poate chiar aceeasi escroci. m-au imbrobodit pe strada niste tipi de la Evolution Models. mi-au spus ca pot face reclama la rimel, vopsea de par, creme de fata, ca am un ten curat si luminos, ca ochii mei au o culoare deosebita. ma gandeam eu ca e o agentie de 2 bani, dar vroiam sa aflu mai multe despre domeniu, sa particip la sedinte foto, sa cunosc alte modele, sa fac cursuri… chiar daca oamenii nu pareau de incredere, ma asteptam totusi sa respecte cat de cat ce mi s-a prezentat. dar dupa ce mi-au facut niste fotografii tremurate si de proasta calitate s-au evaporat subit. si… OH! DOAMNE… CAT DE MULTA LUME A FOST PACALITA. GROAZNIC! FOARTE MULTI OAMENI SE GANDESC CA ARATA BINE SI CA AR AVEA SANSE SA FIE CONTACTATI DE O FIRMA PROFESIONISTA. PARE UN DOMENIU ATRAGATOR, SI CAND ESTI SI LAUDAT… POTI SA AJUNGI SA FII ESCROCAT DE NISTE NEMERNICI ORDINARI!! UH

    • eu si inca o dna am facut plangere la politie, insa nu s-a intamplat nimic. au cercetat pt frauda. din cer etari a reiesit ca prestau o activitate legala. eu am facut plangerea pt inselaciune si vatamare. politia nu face nimic….mult succes!

  96. Cu aceasta firma First FaceModels am patit-o si eu….Si asa cum ai spus eu ma numar printre cei ce au platit sume ceva mai mari la aceasta agentie…:-j

  97. Hei, aia inca sunt la Unirii, ieri m-a abordat si pe mine un tip cum ca am o fata frumoasa si ten luminos bla bla si sa particip la o sedinta de machiaj. Am crezut ca este un fel de testare de produse, sau te machiaza pe loc cum am mai vazut prin malluri si m-am dus cu el, dar cand am ajuns in spatele magazinului intr-o sala pustie cu o fata cu hartii in mana care imi promitea sedinte foto, m-a prins ca nu e in regula, cum adica sa faca reclama la Loreal sau Garnier cu mine care nici macar nu am corp de model. Iar cand au mentionat si o taxa de 72 de lei m-am facut ca intarzii la o intalnire si m-am carat de acolo. Daca cineva iti cere bani ca sa iti promita nu stiu ce viitor glorios e calr ca este PACALEALA. Vivienne cica se numesc. feriti-va.

  98. ”Firma nu pierde niciodata” – asta mi-a spus directoarea de la vivienne models acum 2 saptamani. Chiar asa este? Dintre cei care au semnat contracte cu o astfel de firma de ‘modele’, dar care nu au mai vrut apoi sa aiba de a face cu ei, a fost cineva dat in judecata? A platit cineva toata suma chiar daca nu a dorit sa o faca si nu a beneficiat de serviciile ‘firmei’? Sunt contractele lor atat de constrangatoare si imposibil de atacat?

  99. Si eu am fost pacalita 😦 nu stiu daca ma dau in judecata daca nu le mai dau si restul de bani. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Nu a vrut sa imi rezlieze contractul nu am facut nici asa zisele poze inca dar maine dim ma duc la opc si politie. Nu mai vreau sa stiu de ei dar nu stiu de sa fac daca ma dau in judecata pt a doua transa de bani din contract. Astept raspuns. Va multumesc.

    • Nu-ti face griji, amenintarile cu datul in judecata sunt doar simple idiotenii menite sa te sperie si sa te induca in eroare. Si mie mi-au facut la fel, mi-au spus acelasi lucru, dar am recurs si eu la amenintari si nu m-am dat inapoi si am reusit, in final, sa-mi iau banii inapoi. Totul e sa nu te lasi coplesita de cuvintele lor. Asa cum ti-au vorbit sa te ademeneasca, aceeasi tactica folosesc si amenintandu-te. Nu au cum sa te dea in judecata, atata timp cat tu spui ca nu ai facut sedinta foto, asadar ei nu au prestat serviciul pentru care tu ai platit. Asta inseamna ca tu ai dat bani si nu ai primit nimic in schimb. Ai tot dreptul sa-i reclami, iar ei nu au dreptul sa-ti faca nimic. Asa ca mergi inainte cu capul sus. Poti sa-ti recuperezi banii. Si inca ceva – nu ceda, nu le mai da niciun leu.

      • Si eu sunt in aceeasi situatie ca Adriana. Mie la vivienne models mi-au atras atentia ca e vina mea ca nu am facut pozele, asa ca tot sunt buna de plata. Alti au patit la fel cu vmm, au primit somatie de la judecator sa plateasca si au facut-o. Oare contractele lor sunt mai bine facute? Poate fufa de la vmm chiar a facut dreptul cum am vazut ca i-a spus cuiva.

  100. Deci mergeti si faceti plingeri peste tot trimiteti notificari la sedi….sedii care nu exista…asta e. Ma invatat avocatul. Punctul de lucru unde e facut contractul nu e important. Sediul de pe contract trebuie. Adriana 0723 26 56 46 pt detali despre ce sa facem ca sa dispara de piata sau sa avem castig de cauza.

  101. Blue Agency Models de pe Memo in Cluj fac acelasi lucru…nu stiu daca sunt aceeasi firma cu nume diferit sau alta. Iportant e sa nu va lasati dusi de val si sa il scuipati in ochi pe F#@utul ala de bucurestean care va trage dupa el in gangul infect in care au un birou cu 3 scaune si 3 mese…

  102. Ce se poate face sa nu trebuiasca sa platesc si restul sumei?
    Se poate rezilia contractul? Va rog sa ma ajutati, sunt dispus absolut la ,,orice,,! Ma ajutati si va ajut! O sa plateasca asta e sigur!

  103. Mi`am luat tseapa asta ..acumc eva timp :de la first face models.. Pe langa faptul ca eu am platit si cei 800 ron. Si pe langa niste cursuri „de mers” nimic.. Nici albumul foto !!!!

  104. Exista mult mai multe firme fantoma in afara celor mentionate de voi, cica sunt vreo 12 firme si ce e mai dubios e ca nu sunt platitoare de TVA, taxe si impozite. Asadar in Magazinul Bucur Obor opereaza General Management Models, la Unirea Vivienne Management Models, la Romana First Face si cate si mai cate…duceti-va si Directia investigatiilor a Fraudelor pt ca astia fraudeaza statul, nu platesc nimic, nu au sedii iar contractele lor sunt abuzive, la DNA pt ca deja o problema nationala, la PRO TV(Romania Te Iubesc), la ziare (Adevarul, Gandul, nu la Cancan sau Libertatea) si chiar la ITM, cei care lucreaza pt ei nu cred ca au contracte de munca, cred ca lucreaza la negru si bineinteles cereti sfatul unui avocat bun care stie cum se poate ataca un contract abuziv ( de ex Gheorghe Piperea a castigat multe procese cu bancile, tot pt contracte abuzive si a castigat).

  105. Buna! La fel este si cu Actual dreams team sau Casting Media (ca una scrie pe bonul fiscal si alta pe usa lor…) Astia impanzesc tot Bucurestiul si nu numai! Eu am fost abordata pe langa Afi Palace unde m-au imbrobodit cu fel de fel de nimicuri si promisiuni ca voi ajunge vedeta… prostii. Chiar daca m-am gandit intr-una ca nimeni nu te ia de pe strada sa-ti dea bani sau un loc de munca, eu tot am achitat suma de 50 de lei. Cand am venit acasa si am cautat pe net mai multe informatii imi venea sa-mi trag palme… nici macar nu stiu daca imi voi recupera banii… Deci oameni buni nu va lasati pacaliti 😦

  106. Eu azi m-am inscris la Luxury Agency, in Constanta la Tomis Mall. M-a luat o fata draguta care imi tot facea complimente etc. Am completat un CV si am platit 65 lei dupa care mi-au dat cu un fond de ten la vrajeala si am facut cateva poze, apoi m-au filmat cica un „interviu”. M-au trimis la Domnisoara Director ,o roscata care mi-a dat sa completez un contract pe care urma sa le achit 1.000 de lei pentru niste cursuri de actorie, bune maniere, pozitie pe podium. Cand mama i-a spus ca nu are bani scosii din cont la ea si ca urmeaza sa venim a doua zi, tipa s-a schimbat la fata si ne tot intreba daca sigur venim ca ea trebuie sa imi opeasca loc. Mama a tot intrebat-o daca sunt firma serioasa, ca eu deja am fost la Botezatu. Acum nu stiu ce sa fac, sunt sigura ca nu o sa mai imi iau aia 65 de lei, totusi ma duc maine sa le spun ca ma retrag deoarece am vazut atatea relamatii pe net. As putea sa fac ceva pentru a recupera aia 65?

  107. din pacate aceiasi oameni sunt si in constanta Draghici Theodor care conduce din umbra bma casting agenty (sc kids and managemant srl-d) infiintata in 26 feb 2013 cu Dumbrava Robert administrator ….stand de racolat persoane in carrefor cu fete aranjate si chiar pui botu k sunt modele aveti grija la specimenele astea

  108. Ma alatur si eu acestui blog, da am fost si eu tepuita si maine ma duc la „interviu”, vreau sa inregistrez toata conversatia si poate reusesc ceva cu o plangere, sincer nu prea stiu cum ar trebui sa procedez nu am studii judiciare si nici nu imi place sa pierd timpul; pana la urma a fost vina mea ca am fost credula, am inteles de la inceput ca banii aia nu o sa ii primesc inapoi, intuitia mea imi zicea ca ceva nu e bine, dar am zis sa incerc, sa profit de „oportunitate” ca dupa aveam sa regret…
    Sunt din Craiova si din cate vad e ceva „nou” in oras, am observat ca isi cam fac veacul din februarie-martie 2013.
    Sunt dispusa sa ma implic in orice fel de activitate prin care ar putea fi demascati acesti infractori! (email: ximy4you@yahoo.com)

  109. Si eu am luat feapa cu escrokeria asta .Eram cu fetita ma plimbam pe strada pe la apaca,la un moment dat vine o tipa spre noi se oprestein dreptul nostru, si ma intreaba dak vreau sa-i fak poze la fata pt niste spoturi publicitare unde ar putea castiga niste bani.Curios sa vad despre ce esre vorba m-am dus sa-i faca poze. Am platit taxa de 50 ron au fakut poze bla bla bla promisiuni etc si am plecat . O mRe teapA

  110. si eu sunt ca voi…am luat teapa cu General Management Models. Tatal meu care era cu fiul meu de 1 an a fost pacalit zilele trecute de agentia asta stupida (GENERAL MANAGEMENT MODELS) in Timisoara, str. Alba Iulia…ideea e ca tatal meu a fost super incantat si s-a gandit sa imi faca o ,,surpriza,, si l-a inscris pe cel mic platind o suma de 69 RON + 100 EURO (asta fiind prima rata si urmand ulterior sa mai plateasca doua rate a cate 74 EURO). Va dati seama cand am auzit si am citit despre chestiile acestea cum m-am simtit…va rog sa ma ajutati cu un sfat: ce pot face? contractul se poate rezilia? daca se poate as dori sa recuperez banii pierduti. Tot ce am citit despre ei coincide cu ce am vazut acolo cand am fost chemata la asa zisa sedinta foto, unde trebuiau sa fie niste hair-stilisti, actori etc. si care nu au mai aparut.
    Adresa mea de mail este simo.nicu@yahoo.com si ii rog pe cei care au rezolvat cumva problema sa imi dea un sfat.

  111. Am fost si eu pe acolo. Aveam 13 ani atunci. M-au pus sa platesc tot asa, o taxa de inscriere si inca o taxa pentru niste poze pe care mi le-au facut. Mai mult de atat, nimic.

  112. Aveti grija si in zona Universitate, aproape de metrou. Si pe mine m-a aburit un tip f bine imbracat de altfel. M-am dus unde trebuia sa vb cuncolegele lui si in timp ce d-soara de acolo ma aburea cu tot felul, mi-am dat seama ca e TEAPA! Eu ma grabeam, aveam o intalnire si i-am zis ca voi reveni :)) desi stiam clar ca nu o voi face. A insista f mult sa completam un formular ca nu dureaza mai mult de 2 minute :)( devenise al naibii de insistenta!!!
    Aveti grija!!!

  113. Buna,numele meu este Mihaela sunt una dintre persoanele tepuite pe data de 5 februarie,de catre General Manaement Models cu sediul Bucur Obor. Am facut plangere la politie unde am aflat ca nu sunt singura si am aflat ca acesti indivizi opereaza din acea zona de doi ani. Stiu ca exista posibilitatea de a nu-mi recupera banii,dar observand ca autoritatile nu fac nimic,am decis sa fac si eu niste pliante si sa ma postez la Bucur Obor pentru ” a-i promova” si a nu lasa alte persoane sa fie tepuite. Daca este cineva interesat sa mi se alature ,mie si prietenei mele,va rog sa imi scrieti pe benga_mihaela@yahoo.ro . Haideti sa facem ceva!

  114. Uszanowanie. Niesłychanie świetny wpis. Koniecznie trzeba stwierdzić, iż przyłożyłeś się do tematu. Jednakże zapomniałeś o kilku sprawach. Dla głodnych wiedzy pragnę polecić http://www.ximeihz.com/home.php?mod=space&uid=426.

  115. Your blogs really makes me think. Wow, that is a really amazing way of thinking about it! My mom is trying to learn more about this topic.


Lasă un comentariu